2010. szeptember 6., hétfő

Hétvége és utolsó bejegyzés


A hétvégénk nem teljesen úgy alakult, ahogy el volt tervezve, de végül is egész jó volt. Szombaton a Papáékat vártuk egész délelőtt, de aztán sajnos nem lett belőle semmi. A Papa fáradt volt és azért nem tudtak jönni. Délután felmentünk az ikrekhez a szomszédba és ott ütöttük el az időt estig. Csak vacsira és fürdésre jöttünk haza.

Vasárnap délelőtt otthon voltunk. Délután pedig a Mamaáék jöttek beteglátogatóba. Szerencsére Máté már teljesen jól van, reméljük kedden a dr. néni is így látja majd és szerdától engedi oviba. Anya még egy kicsit gyengélkedik, de azért mindent próbál megcsinálni. Reméljük nem lesz ebből baja és szépen eltűnik, a repedés a könyökéről péntekre mikor vissza kell mennie kontrollra.

Itt szeretném megragadni az alkalmat és elköszönnék. A naplóm a mai nappal véget ér, de Anya nyit egy újat (blog függő lett) ahol mind a ketten szerepelni fogunk a tesóval. Napi bejegyzésekre ne számítsatok és nagyon nagy részletekre az életünkből, hiszen beindult az „igazi” élet és mindenki reggel felkerekedik és elindul bölcsibe, oviba és dolgozni. Erről sok mindent majd nem lehet írni, hisz minden szinte ugyan olyan lesz nap-mint nap. De azért majd hétvégenet Anya jelentkezik és ír egy bejegyzést a héten történt dolgokról vagy nagyobb eseményekről. Az első ilyen esemény az lesz, hogy sikerült beszoknom a bölcsibe. Köszönjük mindenkinek a kedves hozzászólásokat és reméljük a jövőben is olvastok majd bennünket.
http://tiborfigyerekek.blogspot.com/

2 megjegyzés:

  1. Örülünk,hogy anya végleg nem hagy fel a blogírással.. Én is valami ilyesmit tervezek,ha már beindul nálunk is a munka. De valamit minden képen szeretnék írni a gyerkőcökről meg magunkról az utókornak. Olyan jó ezeket az oldalakat visszaolvasni. Meg nem utolsó sorban ezek a barátságok amik így a neten kötettek is jók, szerintem... A nyáron nem volt alkalmunk találkozni személyesen, Maja alvási rendje még nem annyira tett lehetővé egy csomó mindent amit én szeretnék. De remélem tavaszra, vagy jövő nyáron lesz rá alkalmunk.
    PUszi és szaladunk a másik bloghoz!!!!!!
    Maja, Kristóf és Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Jobbulást kívánunk Anyukádnak!
    Örülünk, hogy Máté már jól van!
    Sok sikert a nagybetűs élet elkezdéséhez a családnak! :-)))))
    Feltétlenül megnézzük az új blogot!
    sok puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés