2010. szeptember 2., csütörtök

Hétvége


Pénteken délelőtt elmentünk a Tescoba Anyával. Jó kis csajos program volt. Minden polcnál, ami érdekelt minket elidőztünk és senki nem monda, hogy „mikor megyünk már tovább” vagy „meddig tart még a vásárlás” vagy „mehetünk a kasszához”. Szóval szuper volt. Majd haza mentünk ebédelni és aludni. Délután Anya elkészítette a vacsit, lassagne. Majd játszottunk együtt és vártuk haza tesót. 17 óra körül meg is érkezett és sajnos ismét fájt a lába. Anya nem akarta ismét bevinni, mert szerdán sem láttak semmit és nem akarta, hogy dilinek nézzék. Így Máté pihent, pihent és estére jobb lett.

Szombaton reggel mi Anyával a bölcsibe mentünk, mert nyílt nap volt. Kipróbálhattam az összes játékot és megismerkedhettem a leendő bölcsis társaimmal és a gondozó nénivel is közelebbről. Apa és Máté pedig Papáékhoz mentek, festeni. Mi délre értünk oda hozzájuk és egy gyors ebéd után mentünk is aludni. Alvás után festettünk mi is, de csak a ház falát az udvaron. Apa pedig a Petra szobáját csinosította ki. Délután Papa és Tünde elmentek és vettek egy szép új szekrényt a szobába. Az összeszerelés kifogott Apán és Papán, ezért félbe hagyták és haza jöttünk. Így is este 8 lett mire hazaértünk.

Vasárnap délelőtt Esztiékkel ismét Újpesti napokra mentünk. Voltak gyerekelőadások és lehetett gyöngyöt fűzni (Anya fűzött is Máténak, magának és nekem is), memóriázni, ugráló várazni és volt sok érdekes képességfejlesztő játék is, amit kipróbálhattunk (www.magic-box.hu). Majd elindultunk a Papáékhoz, mert Apa már reggel átment, hogy befejezze a szekrényt és a hálóba is átalakítsák a szekrényeket. Megebédeltünk, aludtunk majd jöttünk haza. Délután itthon Anya pakolt, takarított, mi pedig játszottunk hol Apával, hol egyedül. Majd vacsiztunk és akkor jött a baj............

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése