2010. március 26., péntek

Csavargás és játszóterezés


Hétfőn reggel oviba vittük a Mátét majd bementünk Anya egyik régi kolléganőjéhez a Mammutba. Jó nagyot csavarogtunk, mire haza értünk már nem is volt idő semmire csak egy gyors ebédre és már mentem is aludni. Délután 4-re Anya elment a Mátéért majd mikor haza értek átöltöztünk és indultunk a játszótérre.

Kedden reggel ismét ovi aztán zoknikért mentünk. Anya még régebben talált a babaszobán egy nénit, akitől nagyon olcsón tudunk zoknikat venni. Majd hazamentünk, bevásároltunk és ebéd után mentünk aludni. 4-re Anya megint elment a Mátéért az oviba, közbe pedig befutott a Máté Keriapuja is. A délután itthon telet, játszással és beszélgetéssel. Este fincsi pizzát ettünk, ami elég gyorsan elfogyott, majd jött a fincsi gyümölcs joghurt!

Szerdán délelőtt itthon voltunk, délután aztán korábban mentünk a Mátéért és elmentünk a Fehér Papáékhoz. Ő nem volt otthon, mert dolgozott, de a Tünde és a Petra igen. Játszottunk kint az udvaron, ettünk kekszet, kiflit. 6-kor aztán elindultunk hazafelé. Otthon fincsi vajas mézes kenyeret ettünk aztán pancsiztunk, utána meseolvasás és alvás.

Csütörtökön ovi után az Ecseri útra mentünk, mert ott találkoztunk egy nénivel. Anya vett a Máténak pólókat, mert az oviba sikerült neki 5-db-ot összefestékeznie! Nagyon ki volt Anya, hogy 2 hét alatt sikerült 5 pólót haza vágni! Délután játszótereztünk, de sajnos a tervezetnél hamarabb haza kellett jönnünk, mert a Máté bután viselkedett (többszöri felszólításra is szórta a homokot, a cérna akkor szakadt el, mikor rám is került). Volt, kérlelés, sírás, de Anya nem engedett! Indultunk haza!

Pénteken, délelőtt piacon voltunk, majd ügyet intéztünk aztán siettünk haza, mert még meg kellett főzni a lencsét aztán délre mentünk a Mátéért. Majd alvás és uzsizás, Anya sütött fincsi goffrit. Utána ismét öltözés játszótéri ruhába aztán mentünk is. Máté motorral, Anya, homokozó felszereléssel és plusz pulóverekkel, teákkal, én pedig motorral. Mókás látvány, ahogy igyekszünk a játszóra! Este fél 7 –re jöttünk csak haza. Vacsi, pancsi és mese után mentünk aludni.

1 megjegyzés:

  1. De jó,hogy megjött ez a jó idő, igaz? Ez a festékes dolog nálunk is kiborította a családban a felnőtteket. Én itthon tettem tönkre egy pólómat, és keresztanyu is panaszkodott,hogy Lilinek is sikerült 2 nap alatt két felsőt összekennie... :s
    Reméljük a hétvégétek is hasonlóan sok játékkal és mozgalmasan telik majd!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés