2010. március 14., vasárnap

Ismét szülinapoztunk


Pénteken reggel a dr. néninél kezdtük a napot. Persze a mi dr. nénink tovább képzésen volt, de a helyettesítő dr. néni aranyos volt. Azt mondta nincs komoly baj és ami a lényeg nem vagyunk kiszáradva (ezen Anya csodálkozott volna, mert olyanok vagyunk mostanában, mint a szivacs, főleg én). Normaflort írt fel aztán utunkra engedett, hogy 2-3 napig diétázzunk és minden oké lesz. Igaza is lett, mert már aznap nem volt semmi gond velünk!

Szombat reggel nekem volt 1x hasmenésem, de egész nap semmi. A Máténak meg kutya baja volt. Így elmentünk egy családi vendégségbe ahol 80. születésnapot ünnepeltünk. Anya intésére, óvatosan ettünk, de azért sok minden finomságot sikerült megkóstolnunk. Este 8-ra értünk haza, így már csak pizsibe öltöztünk és mentünk is aludni egy nagyon rövid mese után.

Vasárnap itthon pihenünk és Apa kitakarítja mind a két szobában a szőnyeget, Anya meg pakolászik, mi meg élvezzük a rendetlenséget!

1 megjegyzés:

  1. Örülünk, hogy jól vagytok! Gyönyörű a torta, de még szebb, ha az ember ilyen szép kort ér meg, hogy a nyolvanadikat tölti! Isten éltesse még nagyon sokáig jó erőben, egészségben az Ünnepeltet! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés