2010. március 11., csütörtök

Ilyen ügyesen iszom már 2 hete pohárból


Hétfőn ovi után elmentünk ügyeket intézni Anyával. Majd irány haza mosni, takarítani. Főzni nem kellett Anyának, mert a hétvégéről maradt bableves. Délután itthon voltunk és játszottunk.

Kedden délelőtt itthon voltunk, délután pedig ovi után csavarogtunk egy kicsit a Kerianyuval. Az éjszakánk már nem volt ilyen jó, mert a Máté az ágyba kiadott mindent, amit aznap evett. Anya valahol gondolta, hogy ez lesz, mert sok mindent evett össze. De az is lehet, hogy elkapta a hányás-hasmenés vírust. Nem tudjuk, majd meglátjuk lesz a rosszabb az elkövetkezendő napokban.

Szerdán betöltöttem a 17. hónapomat. Nem ír Anya összefoglalót tudományimról csak majd a jövő hónapba, amikor 1,5 éves nagylány leszek. Máténak szerencsére kutya baja, így Anya úgy döntött oviba megy, ha gond lenne úgy is telefonálnak. A telefon nem csörrent meg egész nap és nem is mondtak semmi az oviba délután mikor érte mentünk.

Csütörtökön hajnalban Anya ébred arra, hogy ismét ramatyul van. Hányinger, hasmenés, a rémálom újra kezdődik? Reggel bevittük a Mátét oviba majd hazamentünk és Anya megpróbált lefektetni hátha tudna pihenni egy kicsit. Szerencsére hajlandó voltam, ami nem csoda, mert fél 6-ota kukorékolok. 8-10-ig aludtunk, majd Anya kicsit tett-vett, de túl sokra nem jutott, mert olyan gyenge volt, mint egy kismadár. Majd 1-kor én jeleztem, hogy álmos vagyok és aludnék. Anya ennek nagyon örült és gyorsan le is fektetett. 3-ig húztuk a lóbőrt, majd felöltözködünk és elmentünk a Mátéért, aki azzal fogadott minket, hogy fáj a pocija. A délután játékkal telet a részünkről, Anya meg feküdt az ágyba és próbált pihenni. Este a fürdésnél meg belőlem jött ki a vacsi a kádba. Anya eléggé elkenődött, hogy lehet, hogy mind a hárman beleesünk ebbe a nyavalyába? Pedig minden nap vendégségbe mennénk. Most mi lesz, nem tudjuk. Talán holnap okosabbak leszünk, mikor lemegyünk a dr. nénihez. Bár erre gyógyszer nem nagyon van csak a diétázás!

3 megjegyzés:

  1. Jaj ti szegények!!! Azt hittük ez a tél legalább nálatok mentes lesz a betegeskedéstől. Mi is annyira unjuk már! :( Kitartás anya, bár most anya tudja a legjobban, hogy ez a legnehezebb. Pocsék 5 nap van mögötte velünk és iszonyat rossz állapotban...
    Jobbulást! Repülnek a gyógypuszik!!!
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. A lényeget meg le se írtuk,hogy milyen ÜGYES vagy Annácska!!! :) Én is csak pohárból szeretek inni, a csőrös nem jön be.. de persze nekem még anya fogja.. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy!!
    Nálatok is dúl a baj, úgy látom! Gyors gyógyulást, anya!!

    VálaszTörlés