2010. március 5., péntek

Egy igazán csavargósra sikerült hét


Hétfőn reggel elvittük a Mátét oviba majd elmentünk a Ferenc körúthoz, ahol találkoztunk egy nénivel, aki nagyon cuki kis kardigánt adott nekem. Majd bementünk még vásárolni a DM-be és a közértbe majd irány haza. Ebéd után mentem aludni és 3 órán át nyomtam a szundit. anya addig lelépett Soroksárra (3 óra utazás oda és vissza), mert vett Máténak egy szupi cipőt. Aztán hazafelé beugrott az oviba Mátéért, majd délután itthon játszottunk.

Kedden ismét ovi, majd elmentünk megvenni a Petra ajándékát, mert szombaton lesz 11 éves! Hogy mit vettünk neki azt nem íjuk le, mert ők olvassák naplót és akkor nem lenne, meglepi! Majd találkoztunk Kerianyuval egy kicsit aztán ismét futás haza. Ebéd, majd újabb 3 órás alvás. És mivel a héten Apa éjszakás így, hogy csend legyen otthon Anya is velem együtt aludt délután. Majd elmentünk a Mátéért aztán itthon rosszalkodtunk a Mátéval. Anya estére már olyan mérges volt, hogy majdnem sírt. Ezen azért jól meglepődtünk és kissé visszafogtuk magunkat a fürdés és a vacsora alatt.

Szerdán reggel ismét ovi, majd irány a Nagyvárad tér ahol lakik egy néni, akitől nagyon olcsón tudunk zoknikat venni. Be is tankoltunk az egész családnak. Aztán hazafelé még beugrottunk az OBI-ba mert Anya vett szép fehér fóliát, hogy átfóliázza az asztalunkat és a székünket, mert már elég csúnya volt. Majd bementünk a közértbe és indultunk is haza. Otthon ebéd sem kellett, mert olyan fáradt voltam. 2,5 óra alvás után ismét pihenten és vidáman keltem. Anya fincsi sütit kevert be aztán betolta a sütőbe és elment a Mátéért és a Giniért az oviba, mi pedig Apával itthon maradtunk és vigyáztunk a sütire.

Csütörtökön délelőtt ovi után elmentünk az Auchanba pelenkát venni, majd hazamentünk takarítani, mosni és főzni. Ebéd után aludtunk közösen Anyával megint egy nagyot, aztán irány a Mátéért az oviba. Majd elmentünk hittanórára aztán még elcsavarogtunk Kőbányára, mert Anya ismét vett nekünk pár rucit és talált magának egy gyönyörű órát is (sajnos, ami volt neki azt télen elhagyta)! Mire hazaértünk Apa meleg vacsival várt minket, majd fürdés nélkül mentünk aludni, mert már nagyon késő volt.

Pénteken délelőtt ismét csavarogtunk és elintéztünk pár dolgot, majd siettünk az oviba, mert ezen a napon a Máté mindig ebéd után jön haza, mert ilyenkor az oviba összevonják a csoportokat alvásra és délutánra. Az alvás nem ment olyan jól otthon, mint eddig, mert majd 1 órát még fent „beszélgettem” mire végre elcsendesedtem és elaludtam. Délután átmentünk az Esztiékhez játszani. A kistesója az Ákos most 9 hónapos és tündérien magyaráz, és mászik a kiszemelt játék után. Nagyon jól eljátszottunk, persze azért voltak kisebb viták. Ettünk pudingot, ittunk fincsi eper szörpöt és volt sajtos tallér is, amiből annyit ettünk, hogy vacsizni nem is akartunk. Este pancsizás után aztán jött a meseolvasás és már indultunk is aludni. Mint a hét többi napján is 8-kor már néma csend volt a lakásba!

2 megjegyzés:

  1. Anya is vágyik már ilyen mozgalmas napokra,meg szegény Kristóf végre egy oviban töltött a hétre.. de valószínű nálunk ez még nem a jövő hét lesz.. :( Örülünk,hogy ilyen kellemesen teltek a napjaitok! És milyen jó Anna hogy délben már ekkora nagyot tudsz aludni. Így a délelőttök és a délutánok is sokkal hosszabbak és több kaland fér bele, igaz? :) Máténak jó ovizást!
    Puszika
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Mozgalmas héten vagytok túl! :-)))) Már nagyon várjuk a jó időt, hogy mi is kimozdulhassunk! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés