2010. március 18., csütörtök

Megérkezett a jó idő.........


Hétfőn délelőtt itthon voltunk. A Máté meglepődve tapasztalta, hogy nem kell oviba mennie. Majd Anya mondta neki, hogy most nincs ovi, mert ünnepel az ország! Mire Máté megkérdezte, hogy miért kinek van a szülinapja? Lesz torta is? (édes volt) Délután régen látott barátoknál voltunk (Anya régi kolléganői), akikkel ritkán sikerült összejönnünk, de ha találkozunk mindig jól érezzük magunkat. Ha minden jól alakul, akkor a Pünkösdöt is együtt töltjük, de ez még odébb van. Volt sok finomság és HÁZI!!!! sajtos, tejfölös lángos. Késő este jöttünk csak el, mire haza értünk én már elaludtam a kocsiba és a Máténak sem hiányzott sok. Gyorsan pizsibe öltöztünk és mentünk aludni.

Kedden, szerdán és csütörtökön nem volt semmi különös. Oviba vittük a Mátét, majd érte mentünk aztán itthon játszottunk. Szerdán találkoztunk játszótéri barátokkal így lent maradtunk egy kicsit, játszani velük. Az idő kellemes volt, szépen sütött a napocska. Csütörtökön délután pedig játszótéren is voltunk. Anya egyik nap vett duo pudingot, nagyon finom és roppant egyszerű elkészíteni.

Pénteken pedig Anya régi osztálytársa jön el hozzánk látogatóba

1 megjegyzés:

  1. Bizony, itt a jó idő! :-)))) A puding nálunk is kedvelt csemege, illetve a házi készítésű lángos, vagy fánk! Klassz nagyon az új napló design! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés