2010. március 29., hétfő

Hétvége


Szombaton délelőtt lego kiállításon voltunk. Nagyon szépeket láttunk, voltak óriás szobrok és gyönyörűen felépített városok, vasútállomás stb. Máté rohant az egyik remekműtől a másikig, én meg követtem a példáját, de mind a ketten nagyon szépen viselkedtünk. Mikor Anya szólt, hogy álljunk meg, megálltunk, vagy, hogy most erre vagy arra menjünk szó nélkül megtettük. Majd miután megnéztünk mindent, játszottunk egy kicsit a legoval, de túlságosan be voltunk sózva ahhoz, hogy leüljünk és építsünk. 11 óra felé elindultunk haza, hogy időben ebédeljünk és ágyba kerüljünk, mert délután a Dédimamáékhoz mentünk vendégségbe. Eljöttek az uncsiteóék és a Mama is. Jót játszottunk és degeszre ettük magunkat, mert a Dédimama készített finom szendvicseket és sütött 4 féle sütit! Este 8-ra értünk csak haza, így már csak átöltöztünk és egy gyors meseolvasás után aludni mentünk.

Vasárnap itthon voltunk egész nap. Délelőtt Anyával legoztunk, délután pedig a Mama és a fekete Papa látogatott meg minket. Sajnos a Máté ismét nagyon kiakasztotta anyáékat a viselkedésével. A legnagyobb probléma az volt, hogy össze kellett pakolnia és ezt nem nagyon akarta, Anya meg már a végén olyan ideges lett (1 óra könyörgés után!), hogy megfenyítette a Mátét, hogyha nem pakol, össze ő bizony leönti egy kancsó vízzel (amit ki is készített a cipős szekrényre). Este azért a mese nem maradt el és a jóéjszakát puszi és ölelés sem, de Anya megkérte a Mátét, hogy legyen jó, mert ez a viselkedés nem vezet sehova.

2 megjegyzés:

  1. Reméljük Máté hallgat a szépszóra és ezentúl okosabban fog viselkedni.. Mi is szerettünk volna eljutni a legókiállításra, anya kinézte magának, de sajnos apa még szombaton is dolgozott, és hát anya vonattal kettőnkkel nem vállalkozott rá.. :( Biztos nagyon klassz volt és persze a vendégeskedés és a játék a mamáékkal is!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Nagyon élménydúsra sikeredett a hétvégétek! Szuper! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés