2010. április 1., csütörtök

Hétfőn reggel ovi, aztán irány a Ferenc krt. ahol egy nénivel találkoztunk, mert Anya nyert egy pólót a Máténak. Majd vásárlás és haza. Majd Anya „megszökött” és mi otthon maradtunk Apával. Ebéd és utána már mentem is aludni. Miután Anya megérkezett megfőzte az ebédet én pedig ismét aludtam 3 órát! Majd jött az uzsi, aztán elmentünk a Mátéért. Otthon átöltöztünk és mentünk a játszótérre. Csak este fél 7-kor jöttünk haza, aztán jött az esti progri (vacsi, pancsi, mese és alvás).

Kedden nem csináltunk semmit!

Szerdán délelőtt itthon voltunk, délután pedig a Lehel térre csavarogtunk, mert Anya ismét nyert csak most egy pizsit a Máténak. Majd otthon játszottunk, mert bolond szél fújt és így nem nagyon volt kedvünk lemenni. Persze mondanom sem kell ismét sikerült vitatkoznunk és a Máté csúnyán vissza is beszélt ezért Anya nagyon morcos és szomorú volt.

Csütörtökön délelőtt egy bácsit vártunk, aki elvitte a Gini ágyát (mert, hogy sikerült eladniuk és csak délelőtt tudtak érte jönni ezért nálunk vették át, mert mi itthon vagyunk). A mi ágyunkat megvették a Giniék és mi vettünk helyette egy IGAZI emeletes ágyat. Sajnos nem sikerült teljesen összerakni, mert Apának dolgoznia kellett menni, Anya pedig nem tudott megbirkózni vele. Így a ma estét a földön, a szivacsunkon töltöttük. Nagyon tetszett nekünk, mikor megláttuk, hogy a földre ágyazott Anya!

Holnaptól pedig megkezdődik a tavaszi szünet, ami egészen kedd estig tart!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,

    örülünk, hogy jól vagytok és reméljük az ágy is készen van már :)!
    Sajnos időnk nem nagyon van, ezért nem írunk szinte senkinek megjegyzést, de azért olvasunk titeket :)!

    RJMLP

    Ui: kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót :)!

    VálaszTörlés