2010. április 11., vasárnap

Ismét sok volt a program


Kedden reggel a Ginit elhozta az apukája majd elment dolgozni. Itt volt nálunk egész nap. Anyukája már alvás időben itt volt, így ők tudtak beszélgetni, míg mi hárman aludtunk egy jó nagyot. Délelőtt a Dédimamáék is meglátogattak minket, akik elhozták a nyuszi ajándékot. Kellemesen telt a nap és nagyon örültünk a kisvendégnek. volt közös játék, pici vitatkozás, ebédelés és uzsizás. Majd délután elindultak haza, mi pedig a játszótérre mentünk le.

Szerdán a Máténak csinosan kellett felöltöznie és kölnit kellett vinnie, hogy meglocsolja a lányokat. 8 db csoki tojás gyűjtött! Büszkék voltunk rá. Mi Anyával délelőtt csavarogtunk erre-arra, majd haza mentünk ebédelni és aludni. Délután mivel szép idő volt így ismét a játszótéré volt a főszerep.

Csütörtökön délelőtt az Auchanba mentünk Anyával, mert láttuk az újságba, hogy lehet kapni homokozó lapátot. Vettünk is 4 darabot, reméljük, a nyár végéig nem tűnik el mind. Délután Anya volt kolléganőjéhez és a kislányához mentünk látogatóba. A kislánya most volt 6 hónapos és Jázminnak hívják, de az anyukája csak Lencsinek becézi.

Pénteken délelőtt átmentünk a Kerianyuhoz! Akkor még nem is sejtettük, hogy micsoda fantasztikus napban lesz részünk. Miután megérkeztünk és lepakoltunk elmentünk a MC-be enni majd aludtunk egy nagyot, addig Anya és Keri tudtak csevegni egymással. Délután aztán jó nagyot sétáltunk. Voltunk 2 játszótéren és megnéztük az intelligens szökőkutat. Az egy olyan szökőkút, amihez ha közel megyünk, akkor a víz „eltűnik”és át tudunk rajta sétálni. Én csak távolról figyeltem, de a Máté nagyon élvezte. Jó vizes is lett a nacija, de a napocska elég gyorsan megszárította. Majd 6 óra felé elindultunk haza ahol Apa már finom sajtos – tejfölös lángossal várt minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése