2010. április 25., vasárnap

Nyűgi és éhségsztrájk




Csütörtökön és pénteken a Máté nem ment oviba, mert folyt az orra és köhécselt. Itthon voltunk és gyógyulgattunk. Anya vett a Máténak homeopátiás cuccot, amitől a hétvégére helyre is jött. Én is javulgatok és már nincs hasmenésem. Enni egyikünk sem akar, minden étkezés kínszenvedés, mert könyörögni kell, hogy egy kicsit együnk. Anya már nagyon ki van ezen. Csütörtökön délután a Fehér Papáék jöttek el hozzánk beteg látogatóba. Hoztak nekünk banánt, amit elég jól elfogyasztottunk. Az itthon lét ismét Anya idegeit tette próbára, mert mind a ketten elég nyűgösek voltunk, én még lábadoztam, a Máté meg az orrfolyástól (anya szerint). Azért lassan, de eltelt és pénteken még Apa társaságát is élvezhettük, mert nem volt dolgozni.

A hétvége már sokkal jobban alakult!

Szombaton délelőtt 11-kor már a Fehér Papáéknál voltunk és egész nap kint játszottunk az udvaron. Csak ebédelni és aludni mentünk be! A nap gyönyörűen és melegen sütött, élveztük minden pillanatát. Nehezen akaródzott haza indulni, de menni kellett, mert még a Máté Keriapujához is fel kellett mennünk. Ott Anyáék megvacsiztak, mi csak 1-1 pudingot ettünk a Mátéval. Majd egy rövidke beszélgetés után elindultunk hazafelé. Este már csak fürdés, mese és alvás volt.

Vasárnap délelőtt szavazni voltunk ismét, ami nem kezdődött túl jól, mert én nem arra akartam menni amerre kellett (ez pedig nem jellemző rám) Anya pedig olyan mérges lett rám, hogy lekapott a motorról és az el is tört. Persze volt nyafi, meg minden aztán végül felkaptak és odaértünk. Otthon Apa megpróbálta megragasztani a motort, mert ha az nem lesz, akkor végkép mindenhova csiga lassú tempóba fogunk oda érni. Délután ismét rokonlátogatóba voltunk. Enni persze itt sem akartunk, csak az almalé és egy kis sajtos masni csúszott le. Az udvaron játszottunk itt is délután, mert nagyon jó idő volt. Meglocsoltuk a kertet, a falat, a műanyag virágtartót és mindent, amit csak lehetett a Tesóval. Este otthon még játszottunk egy kicsit, majd vacsoráztunk!!!!! (tejbegrízt) Aztán fürdés, körömvágás, hajmosás, mese és alvás következett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése