2010. február 25., csütörtök

Anya küzdelme


Szombaton délután vendégségbe mentünk. Bár olyan helyre mentünk ahol nem volt gyerkőc, mi mégis nagyon jól eljátszottunk és nasiztunk míg a felnőttek próbáltak beszélgetni. Finom baconba göngyölt májjal vártak minket. Máté sajnos nagyon keveset evett, bezzeg a sajtos és csokis sütiből annál többet. Majd mivel Anya arra panaszkodott, hogy nem érzi túl jól magát, így elindultunk hazafelé. Sajnos mielőtt még elindulhattunk volna Anya rosszul lett és viszont látta a finom hamit. Otthon egy meleg fürdőt vett, majd ismét a WC-t látogatta meg aztán ment is aludni. Mi Apával megfürödtünk és lefeküdtünk.

Vasárnap délelőtt családi gulyásleves készítés volt (Anya most sem volt jobban, így még az ügyeletre is elment, ahol kiderült benyelt valami vírust), mert délután a Keriapu és az Öcsi látogatott meg minket. Sajnos a beígért palacsinta elmaradt (elnézést érte!) Anya vacaksága miatt. délután sokat játszottunk és megmutatta a Máté, hogy milyen rossz is tud lenni. Anyáék szégyenkeztek ismét és várják a csodát, hogy egyszer majd jobb lesz!

Hétfőn nem volt a Máténak ovi, így itthon boldogítottuk Anyát, aki egy kicsit már jobban volt, így sokat legózott, színezett velünk délelőtt. Délután Apa itthon volt és a héten végig már fél 3-kor így lesz!!!! Így vele is játszottunk, sőt este még egy nagyot kergetőztünk, amit Anya a kanapéról nézett végig.

Kedden reggel Anya ismét nagyon ramatyul lett, így a Mamát kellett riasztani, hogy jöjjön ki és vigyázzon rám, a szomszédot meg azért, hogy vigye el a Mátét oviba. Mivel Kerianyu pont nálunk aludt, így ő is beszólt a munkahelyére, hogy később ér be, mert nem akarta Anyát itt hagyni egyedül. Délután pedig Apa ment a Mátéért. Egész nap csak feküdt Anya és úgy legyengült, hogy még engem sem bírt el, pedig aztán engem nem nehéz. Délután mikor megérkezett Apa és a Máté haza jött az oviból akkor Mama elment és Apa „felügyelt” Anyára. Mi szépen eljátszottunk délután, Apa csapot szerelt és mosogatott, pakolt, Anya pedig pihent.

Szerdán ismét nagyon jól volt Anya, így míg Máté oviba volt elintéztünk pár dolgot. Délután Apával és Kerianyuval voltunk, mert Anya szülőire ment. Este közös melegszendó készítés volt és mindenki jól be is lakott belőle. Még anya is aki mára már szuperül van!

2 megjegyzés:

  1. Jaj de örülünk,hogy anya már jól van.. Ez a legrosszabb amikor az anyák dőlnek ki, igaz? :) Nélkülük alig akarnak működni a dolgok! Ez a rossz magaviselet, nálunk is napirenden van, mostanában úgy hogy engem egrecéroztat és bánt a tesó.. :( Anya ettől a legszomorúbbb... azt mondta apának,hogy inkább legyen rossz, csak ne engem bántson... :( Reméljük az előttetek álló hétvége is kellemesen fog majd eltelni.. mi már szeretnénk végre gyógyultak lenni, de a doki néni mai állítása szerint, az nem holnap lesz még... :s
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Szegény Anya! De szerencse, hogy már jobban van! Vigyázz magadra!
    Még szerencse, hogy ti ilyen jól ápoltátok ;)

    VálaszTörlés