2010. február 1., hétfő

Hóóóóóóóóóóóóóóóó





Szombaton és vasárnap is itthon voltunk. Az idő miatt nem is baj, hogy éppen nem volt programunk, mert egész hétvégén esett a hó. Persze azért nem unatkoztunk. Szombaton délelőtt játszottunk Anyával, majd Kerianyuval is. Aztán ebéd és alvás után megérkeztek a Tomikáék játszani. Anya készített nagyon finom kókuszgolyót, ami elég gyorsan el is fogyott. Majs szépen, vita nélkül eljátszottunk a gyerekszobába. Este vacsira pizzát ettünk, majd elmentünk fürdeni és aludni. Máté egy kicsit tovább fent maradhatott, mert megvárta apát aki elment a CSI helyszínelők kiállításra a Máté Keriaujával.

Vasárnap délelőtt ismét játszottunk, de most Anya nélkül, mert ő ebédet és vacsit készített. Alvás után lementünk szánkózni és hóembert építeni. Nekem nem annyira tetszett a dolog, de a Máténak annál inkább. Sokat nevetett és segített a hóemberépítésben. Én csak álltam, kapaszkodtam anyába és vártam, hogy mikor ér véget ez az egész és mikor leszünk újra otthon (kb. 45 percet voltunk lent). Otthon aztán mindenki átöltözött száraz ruhába és mire ez megtörtént már csengetett is a Mama. A délután hátra levő részében vele játszottunk. Este aztán a szokásos menet után aludni mentünk, hiszen holnap ismét kezdődik a munka és az ovi!

4 megjegyzés:

  1. Szuper, vidám képek készültek! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! A nagymami pedig nagyon aranyos, látszik, hogy teljesen leköti a figyelmeteket, ha Veletek játszik! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Igazán szép nagy hóembert építettek!

    Nálunk sem élvezi még Sárika igazán a havat.
    Bezzeg Hanna...

    Gyerekek nagyon aranyosak, szépek és ismét mennyit nőttek... :))

    Bori

    VálaszTörlés
  3. Jó lehet ez a nagy hó :)! Mi sajnos most kimaradtunk belőle :(...

    RJMLP

    VálaszTörlés
  4. Nektek is jó buli volt akkor a havazás! :) Mekkora hóembert építettetek! Öröm az ilyen tél ;);)

    VálaszTörlés