2010. február 5., péntek

Itthon ülős hét




Hétfőn délelőtt az ortopédiára mentünk Anyával, kontrollra (kengyeles időszakom miatt). Meglepően hamar (1 óra) végeztünk pedig még röntgenre is kellett mennünk. Hazafelé beugrottunk vásárolni, majd haza sétáltunk ebédet és vacsorát főzni. Én szépen játszottam, míg Anya főzött, mosott és takarított. Pont délre végzett is mire nekem jött az ebéd és az alvás. Délután elmentünk a Mátéért az oviba aztán itthon játszottunk és nyüglődtünk (Nagyon nem bírják már a bezártságot).

Kedden délelőtt elmentünk az Auchanba, mert elfogyott a pelusom. Majd ismét egész nap itthon voltunk. Délután sokat játszottunk közösen a Mátéval vita nélkül.

Szerdán délelőtt csavarogtunk, ami a végére nagyon fárasztó lett számomra és a villamoson elaludtam. Anya nem hagyta ezt csak 20 percig, mert úgy gondolta akkor, 1-kor a Mátéval nem fogok aludni. Mert a héten ebéd után jön haza az oviból. délután vendégségbe kellett volna mennünk, de Anya az időjárásra való tekintettel lemondta, mert az hagyján, hogy esik a hó, de még a szél is fújt. Így ismét itthon maradunk.

A csütörtök sem telt el másként, mint az eddigi napok. Délelőtt csavarogtunk, délután itthon játszottunk közösen. Legóztunk, mesét olvastunk majd vacsiztunk, pancsiztunk és mentünk aludni.

Pénteken délelőtt a Mama munkahelyére mentünk be. Majd siettünk a Mátéért az oviba. Délután pedig végre kimozdulunk és átmegyünk a Ginihez beteg látogatóba. Szegénynek kivették hétfőn a torok és orr manduláját. Azóta alig eszik és iszik, ami nem túl jó. Láza nincs, de hőemelkedése előfordul. Reméljük, hamar összeszedi magát, hiszen 2 hét múlva az oviba farsang lesz, és ő Jázminnak öltőzik. A Máté pedig végérvényesen is eldőlt, hogy kalóz kapitány lesz!

A hétvégén nem fogunk unatkozni, mert mind a 2 nap vendégségbe megyünk!

1 megjegyzés:

  1. Azért, ahogy olvastuk, mégsem volt teljesen otthon ülős a hét. Biztosan, jól éreztétek magatokat a hétvégi vendégségekben is! Máténak jó szórakozást kívánunk a farsanghoz! puszi, Gergő baba,Szabi, Ibolya,

    VálaszTörlés