2010. február 8., hétfő

Csavargós hétvége


A hétvégénk nagyon jól telt!

Szombaton délelőtt itthon voltunk. Játszottunk, míg Anya tette a dolgát. Majd korai „ebéd” (banán) után aludni mentünk. Az ebéd azért volt ilyen kevéske, mert alvás után a Dédimamáékhoz mentünk ebédre. Készített nekünk fincsi zöldborsó levest májgombóccal és karajt, aminek a tetején töltelék és bacon volt. Nagyon ízlett, szép nagy adagot meg is ettem belőle, ellenben a Mátéval, aki sajnos nagyon keveset evett. Persze miután lepakolták az asztalt és előkerültek a sütik mi a tesóval voltunk az elsők, akik ismét helyet foglaltunk. Volt diós és lekváros kifli, illetve még Anya is sütött rizsfelfújtat. Miután jól belaktunk átmentünk a nagyszobába játszani, és beszélgetni. Megvártuk, míg megérkezett a Mama is (dolgozott, így később csatlakozott) aztán elindultunk hazafelé. Este 7-re értünk haza, így már nem is fért bele semmi a napba csak a fürdés és az alvás.

Vasárnap reggel miután Apa letakarította a havat (mert, hogy ismét egész éjjel esett) elindultunk a Fehér Papáékhoz. Mert, hogy ma meg oda mentünk ebédre! Ott is ettünk zöldséglevest, majd a második az választható volt, mert volt pizza (ők sütötték) és mandulás rántott pulyka. Máté mindent megkóstolt én csak a pulykát. Persze a finom desszert itt is meg volt, méghozzá somlói. A Máté és Anya meg is ettek egy jó nagy adagot, én csak kevesebbet, de azért megkóstoltam. Petrával sokat játszottunk és persze a popom is lett hordozgatva, ami nagyon szuper dolog! Délután hazafelé indultunk, mert sajnos a porszívónk megadta magát és kellett venni egy másikat. A második helyen más sikerrel is jártunk, Apa nagy örömére. Majd otthon ismét játékba lendültünk, aztán vacsi, pancsi, hajmosás és alvás következett.

1 megjegyzés:

  1. De jók az ilyen vendégeskedő hétvégék. Anya meg kicsit hanyagolhatta a konyhát otthon igaz? :D Főleg a mosogatás részét nem szereti anyu, na azt szívesen ráhagyná mindig másra... :)
    Örülünk, hogy a porszívóhadjárat is sikeres volt!
    Kellemes hetet nektek!
    puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés