2009. november 18., szerda

Csavargások


Hétfőn az oviba arcfestés volt és a Máté maciként köszöntött minket délután. Nagyon aranyos volt. Anyával délelőtt elmentünk a Tescoba egy picit vásárolni és szétnézni „Jézuska” ügyben. Láttunk 1-2 dolgot, ami szóba jöhetne.

Kedden délelőtt az Auchanba is elmentünk szétnézni és ott is láttunk 1-2 dolgot. Délután a Dédimamáék jöttek le hozzánk látogatóba és mi (Apa) sütöttünk nekik fánkot. Nagyon jól sikerült. A Dédipapa azt mondta nagyon ügyes vagyok, hogy mindent megértek és meg is teszem. Pl. Anya mondta, hogy kínáljam meg a Dédiéket is kekszel és én vittem nekik 1-1 darabot. Aztán a Dédimama duplozot velünk egy kicsit aztán elindultak hazafelé. Este még játszottunk egy kicsit Apával és Kerianyuval, mert ismét itt aludt, majd vacsiztunk és mentünk aludni.

Szerdán felkerekedtünk és elmentünk egy kreatív boltba, hogy megvegyük az ádventi koszorúnk alapjait és szép díszítéseit, gyertyáit. Választék is volt, árak is voltak és sok féle dolog is volt, nehéz volt a döntés, de közel 1 óra után megszületett az eredmény. Idén Anya csinálja a Dédimamáéknak is, reméljük tetszeni fog nekik! Délután itthon voltunk és játszottunk közösen, majd vacsit készitettünk! Apának péntektől új munkahelye van és mivel 3 műszakos így néha nem is fogunk vele találkozni, néha meg sokat lesz itthon. A hétvége még kérdőjeles, de ha Apa itthon lesz, akkor Anya megy el dolgozni :-(

1 megjegyzés:

  1. Anya is már nagyban belevetette magát a jézuskás és mikulásos dolgokba. Sőt a mikicsomok már feltuningolva egy nagy zacskóban várnak bennünket. Még jó,hogy nekünk soha fel sem tünik,hogy több vagy kevesebb nagy zacsi van a szekrény tetején a nappaliban. :D
    Hát a 3 műszakos munkának vannak előnyei és hátrányai is az biztos... :S Anya nem szereti.. De sajnos ez nem szeretet kérdése.. Reméljük jól beválik nálatok!
    PUszi

    VálaszTörlés