2009. november 29., vasárnap

Hétvége


Szombaton itthon voltunk egész nap. Nem is nagyon volt kedvünk kimozdulni, mert eső egész délután esett. De persze azért nem unatkoztunk. Délelőtt a szobánkba csináltunk szép rendet és átpakoltuk a dobozokat, hálókat és minden féle játéktárolót. Délután vendégek jöttek, de sajnos nem maradtak sokáig, csak míg el nem fogyott egy tepsi foltos piskóta, amit Anya akkor vett ki a sütőből. Este játszottunk még egyet közösen, majd mi a Mátéval futkároztunk egyet aztán vacsi és pancsi után mentünk aludni.

Vasárnap délelőtt itthon voltunk. Délután viszont végre nem esett az eső, hanem szépen sütött a napocska így kimertük dugni a nózinkat. Elmentünk a Duna Plazaba ahol vonat kiállítás volt. Láthattunk terepasztalokat és fel voltak állítva olyan pályák is amivel mi gyerekek is játszhattunk. Sokat nem tudtunk játszani, mert elég sok gyerek volt, de a vonatot kipróbáltuk, amibe be lehetett ülni és körbe – körbe ment. Nagyon élveztük mind a ketten, pedig Anya az elején meg volt ijedve, hogy lehet, hogy én nem fogom bírni. Este finom mákos gubát vacsiztunk vanília öntettel. Majd pancsiztunk és mentünk aludni. Ja és, hogy el ne felejtsem még a Máté Keriapuja is meglátogatott minket délután mikor haza értünk a vonat kiállításról.


1 megjegyzés:

  1. Azért nem hagytátok hogy az esős idő elrontsa a kedveteket! Itt nagyon hideg volt vasárnap , mi csak sétálni próbáltunk ahogy sütött a nap, de az ősök fáztak. :p :D Nagyon szupi lehetett ez a vonatkiállítás, és nagyon bátor vagy Annácska!!!! :D
    A koszorú pedig nagyon szép!! Ügyes volt anya!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés