2009. november 25., szerda

Ikea, Dédimamáék


Hétfőn délelőtt csavarogtunk Anyával. Majd hazamentünk ebédet főzni, aztán aludtam egy nagyot és mentünk is a Mátéért az oviba. Délután itthon játszottunk, vitatkoztunk és a Máté jól felbosszantotta Anyát. Ezért Anya úgy döntött, Télapóig minden nap egy papírra vagy virgácsot rajzol vagy egy ajándékdobozt. Amelyikből több gyűlik, össze 5-e estéig a Télapó azt hozz majd nekünk.

Kedden délelőtt itthon tettünk-vettünk és a mama is meglátogatott minket, majd délután elmentünk az Ikeába. Ott találkoztunk Anya egy régi kolléganőjével, akinek szintén két gyerkőce van, akik velünk egykorúak. A Balázs és a Máté az első perctől kezdve jól kijöttek, de mi a Bálinttal nem foglalkoztunk egymással csak mentünk mind a ketten a magunk dolgára. Bár próbáltunk korán hazaindulni, de a végén mégis fél 8 volt mire megérkeztünk. Egy gyors vacsi és pancsi után mentünk is aludni.

Szerdán bevittük a Mátét az oviba majd ismét elmentünk az Ikeába, mert a gyertya, amit vettünk nagy lett az ádventi koszorúnkra. Miután kicseréltük a megfelelőre elindultunk haza. Itthon egy gyors ebédfőzés várt Anyára, rám pedig egy alvás. Ami nem sikerült túl fényesen, mert 45 percet hisztizem és 1 órát aludtam. Anya nem volt túl boldog. Délután a Dédimamáékhoz mentünk, mert idén Anya készített el nekik az ádventi koszorút és azt vittük fel nekik. Nagyon tetszett nekik és jutalmul fincsi sütit kaptunk. Ma sem sikerült előbb hazaérnünk, úgyhogy a vacsi, pancsi után mentünk szépen a szobánkba és hiszti nélkül mind a ketten 10 percen belül aludtunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése