2009. november 11., szerda

Kevés idő

Anyának egyre kevesebb az ideje, hogy írjon, de nem adja fel és értesülni fogtok mindenről IGÉRJÜK!!!!! A hétvége Apával nagyon jól telt. Vasárnap meglátogattuk Anyát a munkahelyén, de sajnos az elvállás nehezen ment. Engem felkapott Apa, így minden happy volt, de szegény Máté nehezen viselte, hogy Anya nem jön haza velünk. Volt sírás is, de Anya megígérte, hogy siet nagyon haza, úgyhogy a Máté megvárhatta őt.

Hétfőn és kedden nem volt semmi különös. Az eső egész nap esett, így itthon voltunk és játszottunk nagyokat közösen. Délután mikor haza ért a Máté az oviból átjöttek a Liniék (ő 1 éves, a tesója a Kevin 6 éves) és velük játszottunk. Este a vacsorát általában együtt készítjük közösen és mindenki kint sürög-, forog a konyhában.
Kedden délután átjött a Kerianyu is és itt is aludt nálunk. Sajnos a lakásában van 1-2 hiba, amit meg kell csináltatni, és amíg a hiba elhárul addig nálunk lesz.
Szerdán délután a Dédimamáék jönnek el hozzánk látogatóba, amiről mi még nem is tudunk, MEGLEPETÉS lesz!!!!!

Anya nagyon mázlista mostanában a tesz-veszen /vaterán, mert képzeljétek nyert egy hátizsákot is a Máénak és 1-1 pizsit is nekünk, szinte fillérekért!!!! Nagyon örült neki, mert így most már teljes a ruha készletünk. Egyébként magának is nyert egy szuper kis pénztárcát!

1 megjegyzés:

  1. Örülünk,hogy jól vagytok! Hát igen, azt még mindenkinek meg kell szoknia, hogy anya is dolgozik. Ez főleg Máténak a 4 év után új felállás. :D
    Puszi
    Kristóf és Maja

    VálaszTörlés