2009. november 22., vasárnap

A hét második fele .....

Antóniával várjuk, hogy a tesóink meguzsizzanak és induljunk hazafelé.

A Máté már meguzsizott és mossa a kezét.

Csütörtökön délelőtt itthon voltunk, délután én Apával voltam, míg Anya a Mátéval hittanórán volt.

Pénteken délelőtt ügyet intéztünk Anyával, ami elég idegesítő volt, mert mindenki máshova küldött és végül a 3. helyen segítettek nekünk! Majd elmentünk a Mátéért az oviba. Délután itthon játszottunk és Apa készült az első munkanapjára, ami este 10-kor kezdődött és reggel 6-ig tart. Szerencsére nagyon közel van, így 6:23-kor már itthon is volt. Mindenki aludt csak Anya pattant ki az ágyból, hogy megtudakolja milyen volt. Apa azt mondja jó, de még bele kell jönnie az éjszakázásba.

Szombat reggel Kerianyuval játszottunk és mesét olvasott nekünk, mert, hogy pénteken itt aludt. Majd miután ő elment megérkezett a Mama, aki egész nap nálunk maradt. Apa fél 2-kor felkelt és miután jól beebédelt még pihizett egy kicsit, de már nem aludt, majd játszott velünk és aztán már el is jött az este. Vacsi, pancsi és alvás.

Vasárnap reggel templomba mentünk, mert a Máté a hittanórán észrevette, hogy van ott egy nagy fa vonat pálya minden féle kellékekkel és a Péter bácsi (pap) mondta, hogy azzal vasárnap délelőtt szoktak játszani a gyerekek (és még más sok mással) amíg ő a templomba tartja az istentiszteletet. Így a Máté kérésére elmentünk. Kb. 20 percet kellett ott lennünk az istentiszteleten aztán Anya összeszedett rajtunk kívül még 2 gyerkőcöt és átmentünk játszani, míg vége nem volt az istentiszteletnek. A Máté nagyon szépen csendben ült, Anya büszke is volt rá, de én már kevésbé voltam ilyen jó. Majd Apa értünk jött kocsival és már gurultunk is a Fehér Papáékhoz ebédre. Finom paradicsomlevest és sajtszószos csirke mellett ettünk. Majd aludtunk egy nagyot aztán folytatódott a játék egészen este 5-ig mikor is elindultunk haza. Hazafelé még beugrottunk venni valami vacsit. Otthon aztán játék, vacsi, pancsi, hajmosás és alvás következett.

1 megjegyzés:

  1. Kellemes napok volt a múlt héten is felétek. És a hétvége is jól telt. Anya is mindig tervezi,hogy elmegy Kristóffal közösen istentiszteletre,mert nálunk is csak egy kevés ideig kell bent lenni mindenkinek, aztán a gyerekek a tiszteletes nénivel átmennek egy terembe ahol rajzolnak, színeznek, énekelnek, gitároznak. De sose jutnak el, mindig akad valami más vasárnapra..
    Puszika, reméljük ez a hetetek is kellemesen telik majd, és apa is megszokja hamar az éjszakázást!
    Kristóf és Maja

    VálaszTörlés