2009. november 16., hétfő

Péntek és Apás hétvége


Pénteken reggel elvittük a Máté az oviba. Majd otthon tettünk-vettünk egy kicsit. Aztán elmentünk az ortopédiára, mert kíváncsi volt a dr. néni, hogyan megyek / szaladok!!!! Meg volt velem elégedve és azt mondta minden tökéletes! Gyönyörűen megyek!!!! Délután a Pólusba ugrottunk be elintézni valamit és Anya munkahelyére is bekukkantottunk.

Szombat és vasárnap Anya dolgozott, mi pedig Apával maradtunk itthon. Mind a két nap itthon voltunk, de vasárnap eljött a Zsolt a Máté Keriapuja hozzánk, mert már régen találkoztunk. Szombaton Apa fincsi almával töltött csirkét készített, vasárnap pedig lencse volt. Anya azt mondja, biztosan azért vagyok olyan gyönyörű, mert imádom a lencsét.

Érezzük Anya hiányát, de sajna nem tehetünk másként. Persze csak a reggeli elválásnál vannak gondok utána minden happy. A Máté azért meg-meg kérdezi, hogy mikor jön haza Anya amire sajnos az a válasz, hogy mikor ő már alszik.
Apának új munkahelye van, reméljük jó lesz. Eddig csak jót hallottunk róla.

1 megjegyzés:

  1. Sajnos a jelenlegi helyzet nem nagyon kedvez a családoknak... :S De az nagyon jó,hogy apával is sok időt tudtok tölteni, még ha olyankor anya nélkül! Kellemesen telt a múlt hétvégétek is ezek szerint! Apának sok sikert az új munkahelyéhez. Reméljük jól érzi majd magát és megbecsülik a munkáját!
    PUszi
    Kristóf és Maja

    VálaszTörlés