2009. december 26., szombat

DECEMBER 25.


A karácsony első napja „vegyesen” sikerült sajnos. Mert délelőtt átmentünk a Dédimamához, de 35 perc múlva már a kocsiban ültünk, mert vita (felnőttek között) volt és Apa úgy döntött ebben mi nem veszünk részt, felöltöztünk és haza jöttünk. Itthon megebédeltünk, játszottunk egy kicsit majd mentünk aludni.
Délután a Máté Keriapujához mentünk, aki 4 év után most idén miattunk ismét Karácsonyfát állított! Köszönjük ezt neki!!!! Finom sült csirke, sült krumpli és majonézes kukorica saláta volt az "estebéd". Az ajándékok szuperek voltak, kapott a Máté egy nagy parkolóházat meg hozzá autókat, de mindez fából van, ami kompatibilis a fa vasúttal (amiből nekünk már van). Én pedig egy „táncoló” szőnyeget kaptam. Ha rálépek, akkor el kezd zenélni. Először nem nagyon értettem mi a lényeg, de hamar rájöttem! Este mikor eljöttünk a Máté Kariapujától, még elmentünk a Kerianyumért, mert ott aludt nálunk. Majd a szokásos esti rituálé után mentünk aludni.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Csudajó ajándékokat kaptatok! :-)))) A zenélő szőnyeg nekünk is bejönne! :-))) A parkolóház Szabinak is nagyon tetszene! Jól tettétek, hogy a karácsonyt nem töltöttétek vitatkozással! puszi, Gergő, Szabolcs, Ibolya

    VálaszTörlés