2009. december 4., péntek

Nyüzsgős hét


Hétfőn reggel ovi után elmentünk a Mamához, majd haza mentünk ebédelni és aludni. Délután pedig a Kerianyuval együtt elmentünk a Vörösmarty térre. Nagyon jó kis Karácsonyi hangulat volt és szép fények, amik engem nagyon lekötöttek. Persze egy idő után, már mehetnékem volt, mert, hogy Anyán csüngve „sétáltam”. Anya le is engedett, de akkor aztán jött a pakolás. Este fél 7-re értünk haza Apához.

Kedden délelőtt eljött hozzánk a Ketianyu és a Máté sem ment oviba, hogy együtt legyünk. Jó játszottunk egész nap. Bár nekem a kedvem kissé nyafisra sikerült, de túléltük! Este Anya elment dr. nénihez (éves nőgyógyászat), mi pedig Apával maradtunk itthon. Szépen eljátszottunk, majd vacsiztunk, pancsiztunk és mentünk is aludni. A vacsinál képzeljétek el az én tányérom üres lett, de a Mátéé tele maradt. Anya nem volt túl vidám mikor meglátta, mert hogy Apa direkt kint hagyta, hogy Anya is lássa.

Szerdán délelőtt a Dédimama jött el hozzánk. Elhozta a télapó ajándékunkat és megbeszélték Anyával azt is, hogy mit hozzon nekünk a Jézuska. délután ismét Apával maradtunk, mert Anya délután dolgozni ment. Szomszédoltunk, itthon játszottunk közösen és nagyon jól éreztük magunkat.

Csütörtökön délelőtt végre itthon voltunk, így Anya takarított, mosott! Én pedig nagyon szépen aludtam egyet délelőtt és játszottam. Délután elmentünk a Mátéért az oviba, majd mentünk hittanórára. Ahova a Dédimama is velünk jött, mert kíváncsi volt, hogy mit csinál a Máté. Meg szeretett volna beszélni a Pap bácsival is, hogy emlékezzenek meg az Anyukájáról, aki 10 éve halt meg.

Pénteken délelőtt ismét csavarogtunk Anyával. Elintéztünk ezt-azt. Megvettük a télapó zsákból kimaradt apró játékot, mert, hogy eddig csak csoki volt benne és nézelődtünk karácsonyi ajándékokat. Találtunk egy boltot ahol nagyon jó ötleteket kaptunk, hogyan hozzunk ki kevés pénzből nagyszerű ajándékokat! A Mátééknál az oviba ma volt a Télapó és még egy műsor is várt rájuk a Jégcsarnokba. Kapott 2 mikulás zsákot csokival, mogyoróval és az egyikben volt egy virgács is. Délután a Szilvi jön át a két gyerekével a Tomikával és a Bencével játszani.

2 megjegyzés:

  1. Hú, nálatok aztán zajlik az élet!! ;)
    Felénk is elkukkantott már a Télapó, de majd este nagyon várni fogjuk! Aztán jöhet végre a karácsonyfa és a Jézuska is nemsokára! Már most nagyon várjuk!

    Anna! Te gyönyörű szép nagylány lettél ám! Mjd egyszer egyeztethetünk egy randit. ;)

    Álommanó

    VálaszTörlés
  2. De édes kis huncut vagy ezen a képen! :D Ismét egy mozgalmas hét áll mögöttetek, biztos mindenki jól érezte magát. Anya is már azon dolgozik,hogy a hiányzó lyukakat betömje, ami az ajándékokat illeti. :D Nem egyszerű dolog, az biztos.
    Puszika és kellemes miklásvárást, és hétvégét!

    VálaszTörlés