2009. december 21., hétfő

Megérkezett a nagy hó

A kép nem a mi házunknál készült, de itt a IV. kerületben!

Pénteken délelőtt csavarogtunk Anyával, meg Kerianyuval. Majd 12-re mentünk az oviba a Mátéért. Ez volt az utolsó napja. Legközelebb már csak jövőre megy. Mindent haza hoztunk, így Anya úgy nézett ki, mint egy karácsonyfa. A jobb oldalán én „lógtam” a bal oldalán meg egy óriási szatyor. Délután átmentünk az Esztiékhez játszani.

Szombaton délelőtt itthon voltunk, majd délután átmentünk az Kerianyuhoz. Apa sajnos dolgozott nem lehetett velünk. De már csak pár nap és ő is itthon lesz velünk és csak akkor megy dolgozni mikor a Máté oviba, megy! Mikor elindultunk a Kerianyuhoz elkezdett esni a hó, de úgy gondoltuk talán nem lesz vészes. Tévedtünk, de nagyon nagyot. A busz a 10 perces utat 50 perc alatt tette meg és hófúvásba sétáltunk be a Kerianyu házához a busztól. Szegény Máté el is pityeredett, mert fázott az arca és alig tudott menni a hóba. Szerencsére a lakásba jó meleg fogadott minket. 1-2 órát ott voltunk aztán rávettük Kerianyut, hogy pakoljon, össze aztán aludjon nálunk. Persze a hó még mindig esett és elég hideg volt. Máté nem nagyon bírt megküzdeni a hóval ezért Kerianyu hazáig cipelte. Itthon jól befűtöttünk, ittunk meleg teát aztán ettünk fincsi túrógombócot.

1 megjegyzés:

  1. Kristófnak is tegnap az első reakciója volt a szánkózás előtt, hogy majdnem sírva fakadt,mert a szél fújta a havat mindenhova és fázott az arca. Ő sem szereti. Ez a kép csúcs! Döbbenet,hogy Pesten ekkora hó volt! :D Nálunk ennyi azért nem esett, de annyira lusták az útkarbantartók,hogy még mindig lehet rajta szánkózni meg csúszkálni,mert a főutakról is csak azért tűnt el a hó,mert az autósok széthordták. Azon panaszkodott Kristóf tegnap,hogy egy hókotrót sem láttunk... :s
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés