2009. december 23., szerda

Karácsony előtti napok

Olvasom ezt a roppant izgalmas állatkás könyvet!!!

Hétfőn megkezdődött a téli szünet! Délelőtt elmentünk az Astoriához ahol Anya egy kiskesztyűt vett volna át számomra, de sajnos a néni jól kitolt velünk! Először is mikor már úton voltunk közölte, hogy otthon hagyta a kesztyűm ezért visszafordul, de 1 óra múlva ott lesz a megbeszélt helyen. Anya gondolta addig csavargunk, nézelődünk a Vörösmarty téren. Majd 1 óra múlva ismét beszéltek telefonon, és a néni ismét azt mondta, hogy újabb 1 órát kéne várnunk. anya nagyon morcos lett és azt mondta annyit már nem vár 2 gyerekkel. délután itthon játszottunk.

Kedden délelőtt megvettük még a hiányzó dolgokat és csavarogtunk egész délelőtt. délután itthon voltuk és élveztük, hogy Apa is már itthon volt mire mi felébredtünk a déli alvásból.

Szerdán egész nap esett az eső, így ki sem dugtuk az orrunkat egész nap. Délután mikor Apa megérkezett a munkából neki kezdtünk a sütésnek – főzésnek. Megcsináltuk a halászlevet, kolozsvári töltött káposztát és a bejglit. Holnapra maradnak a rántott dolgok (camembert, és aszalt szilvával töltött pulykamell). Nekünk a szokásos módon 8-kor vég tért a nap, de Anyáé számára csak hajnal 1-kor lett vége.

Csütörtök délelőtt mi hárman, Máté, Anya és Én elmentünk a Bazilikába. Körbe jártuk, megcsodáltuk! Kellemes idő volt, így szívesen sétáltunk és én is elég sokat sétáltam, nem pedig Anya karjában csücsültem. Majd elmentünk a Mc’ Donald –ba „ebédelni” aztán mentünk Kerianyuhoz aki felajánlotta, hogy aludjunk nála. Alvás után siettünk haza, mert bizony a Jézuska addigra ott járt nálunk és gyönyörű díszbe öltöztetett fát és ajándékokat hagyott ott.

Az adataim: 78 cm és 9 kg vagyok!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Ezúton szeretnénk áldott ünnepeket, boldog karácsonyt kívánni Nektek!
    Ibolya, Gergő, Szabolcs, Zsolt

    VálaszTörlés