2010. január 3., vasárnap

Újév első napja


Január 1-én délelőtt mindenki kómás állapotban kóválygót, reggelizett, ebédelt és próbált létezni! Majd egy délutáni alvás után mindenki frissen és üdén neki állt, hogy leszedjük a fát és rendet pakoljunk, mert hát volt mit! Így nagyon gyorsan és nyűgi mentesen telt a napunk. Sokat segítettünk a Mátéval, aztán közösen elhúztuk a fát. Amit azért emelnénk ki és fénykép is azért készült, mert tavaly még csak Apa a Mátéval húzta el, idén viszont már én is segítettem!!!!! Anya az erkélyről nézett és fényképezett minket és mosolygott, hogy milyen édesek vagyunk! A szobánk is szépen rendbe lett rakva és a sok új játéknak is helyet kerestünk (még jó, hogy Anya októberben csinált egy játékszanálást, mert különben gondba lettünk volna). Porszívózás, söprés, felmosás, erkélytakarítás és szanálás. Így telt az év első napja nálunk! Fárasztó volt mindenkinek, de megérte, mert most rend van! Persze a konyhára ráfér még egy nagytakarítás, de Anya azt mondta azt is megcsinálja, majd akkor mikor elkezdődik az ovi és a munka!

1 megjegyzés:

  1. Aranyosak vagytok! Emlékszünk hogy tavaly is csinált anya fotót amikor Máté és apa elhúzták a fát. Mi még nem szedtük szét a mienket, egészen szép és anyáék sajnálják. Ha jól bírja, akkor még a jövő hétvégn is megkegyelmezünk neki, majd csak utána.
    De egy nagyobb takarítás már itt is ráférne a lakásra. Anya csak apránként halad a dolgokkal, és mire a végére ér, kezdheti előről...
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés