2010. május 15., szombat

Dr. látogatás, pakolás és egy kis csavargás


Hétfőn reggel elvittük a Mátét az oviba, majd hazamentük. Megreggeliztünk és Anya megfőzte az ebédet / vacsit. Utána elmentünk a temetőbe, majd ügyet intézni. Aztán siettünk haza, mert úgy elhúzódott, hogy már alvásidő volt. Délután a Mátét vittük fogorvoshoz ismét. Most több alkalommal is mennünk kell, mert sajnos elromlott 3 rágó fogacskája is. Aztán, hogy egy kicsit kellemesebb programban legyen részünk-lementünk a játszótérre.

Kedden reggel ovi, majd Auchan. Délután pedig átmentünk a Petráékhoz játszani. Sajnos az udvaron nem sokat lehettünk, mert hamar beborult és elkezdett esni az eső. Így bent folytattuk a játékot, majd megvacsiztunk és elindultunk haza.
Szerdán délelőtt ismét az Auchanba kötöttünk ki, mert Anya vett magának egy cipőt, de sajnos nem lett neki jó (széttördelte a lábát és kényelmetlen is volt). Délután a dr. nénihez mentünk le, mert hétfő óta minden este felszökik a lázam 38,5-ig és a köhögés, orrfolyás sem akar múlni. Szerencsére nincs nagy baj, már a végét járjuk (a dr. néni szerint), így nem is írt fel semmit csak azt mondta szedjem reggel este a nurofent.

Csütörtökön délelőtt itthon voltunk. Délután a Giniéknél játszottunk és még éppen időben értünk oda, mert már mikor a kapuban voltunk elkezdett szakadni az eső. Míg el nem állt ott is maradtunk és csak fél 7-kor indultunk haza. Megint kaptam tőle 1-2 kisruhát és szép kis csatokat is.

Pénteken egész nap itthon voltunk, leszámítva, hogy reggel elvittük és délbe haza hoztuk a Mátét az oviból. Anya pakolt egész nap. Rendbe rakta a ruhásszekrényünket és kiválogatta, hogy mi az, ami már kicsi nekünk. A játékaink is át lettek válogatva, mert ami törött, sérült volt az ment a kukába. Így most gyönyörű rend van nálunk, egészen szombat reggelig, míg fel nem kelünk!

1 megjegyzés:

  1. Na igen, a rend az nálunk is eddig szokott kb. tartani! :d
    Örülünk, hogy Máté jól van és mehetett is a héten oviba. Te meg gyorsan gyógyulj meg kis hercegnő!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés