2010. május 21., péntek

Elmaradtunk egy kicsit....


Szombaton délelőtt átmentünk a Fehér Papáékhoz és felköszöntöttük őt a születésnapján. Tőlem egy csokit, Anyáéktól dobos tortát a Mátétól pedig egy verset és egy rajzot kapott!

Íme, a vers:
Rajzoltam egy vonatot
A vonatra ablakot
Ablakába nagypapát
Ölébe egy unokát!
Az unoka én vagyok
A nagypapa a Nagypapám
Az ablakba mi vagyunk
Indulhat a vonatunk!

Ebédre finom húslevest ettünk és kacsát párolt káposztával. Az ebéd nem ment teljesen zökkenő mentesen, mert a Máté magára borította a levest így az ingje és a farmerja is piszkos lett. Szerencsére Anya vitt melegítőt, ha kimennénk, az udvarra ne a farmerokat koszoljuk be. Így azt és egy pulcsit vett fel. Amíg mi aludtunk Anya hazament a Papával és a Petrával ruhákért. Délután még játszottunk egy kicsit, majd átmentünk a Keriapuhoz, mert Apának volt ott egy kis dolga. Késő este alvásidőben érkeztünk csak haza. Egy gyors fürdés után mese és alvás következett.
Vasárnap a Mama jött át a Fekete Papával délután. Sokat játszottunk együtt, sőt még a szomszédból a Kevin és a Linett is nálunk játszott! Nagyon jó kis délután volt, de az este már nem annyira tetszett nekünk, mert mikor elillant haza akkor ránk várt a pakolás, és mondanom sem kell bőven volt mit.

Hétfőn az idő sajnos borzalmas volt! De azért mi elmentünk a Dédmamáékhoz. Ott ebédeltünk, én aludtam egy nagyot aztán indultunk is, hogy odaérjünk a Mátéért az oviba. A fogorvos elmaradt, mert az idő katasztrófa volt és Anyának nem volt kedve már utcán lenni. Így haza mentünk és otthon játszottunk.

Kedden az idő egy picit jobb volt, mert bár nagyon fújt a szél, de legalább nem esett az eső. Ennek ellenére itthon voltunk egész nap! Csak Mátét vittük és hoztuk el az oviból.

Szerdán délelőtt bementünk a Mama munkahelyére, majd gyorsan haza ebédelni és aludni. Délután a Mátéval fogorvoshoz mentünk. A 3 lyukas fogból kettő már be van tömve! Már csak egy és vége!

1 megjegyzés:

  1. Ez az idő a héten nekünk sem volt a kedvencünk.. :s brrrr. Reméljük a hétvége és a jövő hét már nem így fog telni,mert Kristóf is nyafog a bicilije után.
    Puszi és kellemes hosszú hétvégét nektek!
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés