2010. május 2., vasárnap

Nagy csavargások



Hétfőn délelőtt itthon voltunk, illetve lementünk a dr. nénihez, hogy mérjen meg, mert Anya kíváncsi volt rá, hogy mennyit fogytam az elmúlt napokba. Szerencsére nem olyan vészes. 10 kilóról 9,5 kilóra fogytam. Délután 16 órára elmentünk a Mátéért majd egy nénivel találkoztunk, mert Anya talált ÚJ! Szandált a tesz-veszen és azt vettük, meg. Sajnos kiderült otthon, hogy nagy lett, de Anya nem annyira morcos, mert azt mondja, majd jó lesz jövőre és amúgy is nagyon jó áron jutottunk hozzá.

Kedden délelőtt csavarogtunk egy nagyot Anyával, majd délután elmentünk a Mátéért és lent voltunk motorozni, bicajozni!

Szerdán délelőtt ismét csavarogtunk, ügyeket intéztünk. A délután nagyon vidáman és kellemesen telt. Ovi után a Giniékhez mentünk és ott játszottunk a házukba a játszótéren. Csak este jöttünk haza, így már csak vacsi, pancsi és mese, alvás volt hátra a napból.

Csütörtökön délelőtt itthon voltunk, délután pedig a Városligetbe voltunk. Kacsákat néztünk és játszótereztünk. Nagyon ügyes és bátor lány vagyok, mert olyan magas dolgokra felmásztam, hogy Anya csak lesett nagyokat.

Pénteken délelőtt szandál nézőben voltunk és meg is találtuk a megfelelőt! Délután a Kerianyuval találkoztunk és elmentünk egy nagyon szuper játszótérre Zuglóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése