2010. május 9., vasárnap

Lerobbantunk



Hétfőn délelőtt itthon voltunk! A délutánunk viszont nagy és kellemetlen csavargásokkal telt. A Mátéért elment Anya az oviba ebéd után, mert így volt egyszerűbb a délutánt nézve. Még jó, hogy elment, mert éppen mikor megérkezett összefutott az ovo nénivel, aki hívni akarta őt, mert a Máté fájlalta a fogát és sírt is ebéd közben. Alvás után először a dr. nénihez mentünk, mert a Máténak csipásodott a szeme, Anya tippje sajna bejött és a Máténak kötőhártya gyulladása volt. Majd elmentünk a fodrászhoz, (ez volt a nap kellemesebb része) majd pedig a fogorvos bácsihoz mentünk, aki megállapított, hogy a Máténak van kettő lyukas fogacskája! Az egyiket betömte a másikat majd jövő héten. Haza érve játszottunk és vártuk a 7 órát mikor a Máté is ehetett.

Kedden délután Anya szépen felöltözött a Mátéval együtt (megengedték az oviba, hogy bemenjen Máté) és elmentek az Anyák napjára. A műsor aranyos volt és szép, de azért egy kicsivel többet várt Anya tőle, hiszen már 2. éve jár oviba a Máté. Az ajándékok és a versek szépek és meghatóak voltak!

Szerdán itthon játszottunk a Mátéval egész nap! Délelőtt elszaladtunk az Auchanba és délután is lementünk egy kicsit bicajozni, motorozni!

Csütörtökön Máté elment oviba, mert amilyen gyorsan jött úgy el is ment a kötőhártya. A délutánt a Giniéknél töltöttük sajnos a lakásba és nem a játszón, mert délben leszakadt az ég és ömlött az eső. Így minden tiszta víz volt, pedig kellemes meleg volt, mert sütött a napocska.

Pénteken ismét itthon maradt a Máté mert elkezdett köhögni ő is és én is.

2 megjegyzés:

  1. Jaj szegények! Ti is valami újabb kórságot kaptatok el?? Döbbenent, hogy hiába van itt a jó idő, még is folyton beletaposunk valami baciba... :s Reméljük azért a hétvégén javulgattatok, és semmi komoly!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. A lerobbanás Szabinál is érvényben, sajnos. A jó idő meghozza a bacikat, a köhögést... :-((( Reméljük, hogy Mátéban nem hagyott túl rossz nyomot a fogászat! Most hallottuk mi is a dokitól, hogy ez a legújabb vírus: köhögés kisebb kötőhártyával "fűszerezve". Szabinál szintén.... puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés