2010. május 28., péntek

Egy újabb nyüzsis hét








Kedden az oviba gyereknap volt. Az udvaron állítottak fel mindenféle akadálypályákat, ami nagyon tetszett a Máténak. Délután itthon voltunk és Apát vártuk, mert a születésnapja volt. Anya készített finom vacsorát és egy epres sütit amin volt gyertya és tűzijáték is! Apának és persze nekünk is nagyon ízlett minden. A sütemény pl. el is fogyott és a vacsorából sem maradt sok.

Szerdán délelőtt a Tündével találkoztunk és megnéztük a munkahelyét. Majd haza mentünk ebédelni és egy jó nagyot aludni. Délután fogorvoshoz vittük a Mátét, aki nagyon hősiesen végig csinálta az újabb fogbetömést. Balázs bácsi (a fogorvos) azt mondta már csak a jövő héten kell mennie aztán vége! Ennek örömére, és mivel korán sikerült végeznünk haza siettünk és összepakoltuk a homokozó dolgokat és már mentünk is a játszótérre. Ott találkoztunk ismerősökkel és az idő is nagyon kegyes volt hozzánk, mert csak mikor haza értünk akkor szakadt le az ég!

Csütörtökön délelőtt csavarogtunk egy nagyot Anyával és találkoztunk egy nénivel is, akitől egy szép övet nyertünk, nekem. Eddig a Mátétól vettük mindig kölcsön az övet, ha kellett volna és ez elég sűrűn előfordult, mert nagyon pici a derekam (konkrétan annyira kicsi, hogy még most is 5-9 kg-os pelust használunk). Délután az oviba nagyon siettünk a Mátéért, mert délután a Keriapujához mentünk ahol egy 7 hetes kiscica az új lakótárs! Nagyon édes, sokat játszottunk és kergettük őt. a Végére szegény, már ha csak meglátott minket eliszkolt és elbújt!

Pénteken ovi szünet volt! A Máté egyébként is már csak hétfőn megy kirándulni (Piliscsévre mennek) az ovival és utána megkezdődik számára a nyári szünet! Délelőtt a Giniékkel találkoztunk és egy jót játszottunk a játszóterükön. Anyáink pedig hosszú idő után tudtak pár órát beszélgetni. Majd ebédre szépen haza mentünk és lefeküdtünk aludni. Alvás után pedig Anya fantasztikus programot talált ki nekünk! Elmentünk a Millenáris parkba ahol 2 játszótér volt és egy szép tó is! Felesleges leírni milyen jó volt, inkább beszéljenek a képek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése