2010. május 31., hétfő

Csuda jó hétvége

A hétvégénk nagyon jól telt! Szombaton reggel elmentünk Anyával és Mátéval az Auchanba bevásárolni, addig apa még pihizet egy kicsit. Majd miután hazaértünk Apa is elkészült és mentünk az Állatszigetre, ahol gyereknapi programokkal várták a legkisebbeket. Megnéztük ismét az állatokat, amik megint nagyon tetszettek. Láttunk lovat, csacsit, kutyát, cicát, kecskét, malacot, nyuszit és őzikét. A Máté és Apa még kézművesedtek is.


Az ugráló várat sem hagyhattuk ki, ami egy óriási csúszda volt. Kötélpályán kellett felmászni és a magasból lecsúszni, a Máté arca kissé eltorzult csúszás közben, de azért 3x csak lecsúszott!

Majd volt egy bohóc műsor is, ami nagyon jó volt, Máté még a színpadra is felment és ott ugrált, énekelt a bohóccal és sok-sok gyerekkel. Én lentről, anya kezéből figyeltem a bohócot, de nagyon tetszett nekem is. kb. 30 perc után azért eluntam magam, így mi sétáltunk egy kicsit, amíg vége nem lett. Máté felment egy IGAZI tűzoltó autóra is, felvehetett egy sisakot is és megfoghatta a locsoló csövet is. Nagyon tetszett neki (nagy tűzoltó mániás)!

Majd a bohóc műsor után felültünk Apával egy lovas kocsira, Anya pedig lent maradt fényképezni!
Aztán elindultunk hazafelé, mert már igen csak alvásidő volt. Miután az egész család felébredt átöltöztünk rövidnaciba és szandált húztunk (idén először) és átmentünk a Bencéékhez játszani. Mindenki tele ette magát, mert volt 2 féle süti és vacsi is. Így Anyának jó volt, mert itthon már nem is kellett semmit csinálnia, de azt hiszem ez amúgy is elmaradt volna, merthogy majdnem 9 óra volt mire hazaértünk. Nagyon jól eljátszottuk és lehet, hogy idén nyáron ismét együtt fogunk velük nyaralni. Már nagyon várjuk!!!


Vasárnap délelőtt Anyával csavarogtunk, mert tegnap kiderült mikor szandiba voltam, hogy jó lenne, ha 1 számmal nagyobb lenne, mert már most majdnem a végéig ért a lábikóm. Szerencsére kicserélték szó nélkül. Majd sétáltunk még egy kicsit aztán mentünk haza játszani és készülődni a délutánra. Délután ugyanis vendégek jönnek, hogy köszöntsék Apát a szülinapján. Megsütötte apa az életes első buktáját, ami nagyon jó lett, mert mind elfogyott. Anya szép és finom szendvicseket gyártott és még hoztak a vendégek is pogácsát, sajtos masnit és linzert, szóval ismét sikerült sütivel tele raknunk a pocakunkat! A hangulat ma is nagyon jó volt és a vendégek is jól érezték magukat. Mi a végére már kicsit produkáltuk magunkat és butáskodtunk is. Miután elmentek a vendégek Anya mindent kipakolt a konyhába, mi pedig összepakoltunk a szobánkba, mert már fürdés idő volt. Majd egy szép mese után aludni tértünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése