2010. augusztus 22., vasárnap

Itt vagyunk...........


Hétfőn délelőtt itthon voltunk. Sokat játszottunk a Csicsekkel, mert Anya azt mondta használjuk ki az utolsó pillanatokat, mert délután visszavisszük a Zsoltihoz. A déli alvásból ébredve már összepakolva találtuk a Csicsek holmijait. Mielőtt elindultunk volna felmentünk az ikrekhez (3. emeleti szomszéd) és felvittük a pizza alapjait (sonka, ananász és sajt), mert közös vacsorázás lesz. Ők készítik a pizzát és mi is beszálltunk egy kicsit az alapanyag vásárlásba. A Zsoltinál meguzsiztunk, játszottunk a cicával és megvártuk, míg eláll az eső, ami úgy szakadt, mintha dézsából öntenék. Mire hazaértünk a pizza is pont elkészült csak sajna apa nem futott be, mert tovább kellett bent maradnia dolgozni. Majd egy kis játék és beszélgetés után lementünk és megfürödtünk, majd aludni tértünk.

Kedden a Gini jött el hozzánk és nálunk volt egész nap. Délelőtt lementünk a játszótérre ahol találkoztunk a Mátéék ovis társával, a Grétával és az én bölcsi társammal, az Antóniával. Sajnos nem kerültünk egy csoportba, amiért Anya szomorú. Majd haza mentünk ebédelni és aludni. Délután a játék otthon folytatódott nagy egyetértésben, mind hármunk részéről. 5 óra körül megérkezett a Kati és haza vitte a ginit, mi pedig itthon folytattuk a játékot. Majd befutott Apa is és megvacsoráztunk.

Szerdán nagyon korán indult a napunk! Reggel fél 8-kor már úton voltunk. elmentünk a Szilvihez, mert ott Anya „lerakott” engem (ott leszek, míg ő bölcsi szülőin lesz), az elválás elég jól ment. Egy kisebb nyafi után a Szilvi meggyőzött, hogy csuda jól fogjuk magunkat érezni, mert játszunk nagyokat és bemegyünk az oviba is ahol dolgozik. Majd tovább ment Mátéval a vasútállomásra. Ott találkoztak Dédiékkel és vitték Mátét VONATTAL Erdőkertesre. Miután a vonat elindult Anyának könnyes lett a szeme. Nagyon furcsa volt ez neki, hogy egyikünk sincs vele. A bölcsibe sok érdekességet hallott anya és bővült a lista is, amit még be kell szerezni szeptember 6-ig. Ekkor, kezdem meg a bölcsis beszoktatást, ami 2 hetet vesz majd igénybe. A méhecske csoportba fogok járni, de a jelemet még nem tudjuk. Őszesen 14 gyerkőc lesz a csoportba. Délután 2 –re jött értem Anya, de én akkor még aludtam. Délután a Mariettát és a kislányát-Jázmint látogattuk, meg aki hamarosan betölti az első évét és minket is meghívtak a szülinapi buliba. Vacsoraidőre értünk csak haza és hamarosan Apa is befutott.

Csütörtökön reggel lementünk a dr. nénihez, aki kiállított a bölcsi papírom. Majd haza mentünk összepakoltunk és mi is elindultunk a Máté után Erdőkertesre. A buszt éppen, hogy nem késtük le. Az úton aludtam egy keveset majd nagy örömmel fogadtam Mátét, aki a kaputól futott felénk mikor meglátott bennünket. Átöleltük egymást, puszit osztogattunk egymásnak és el sem akartuk egymást engedni. Anya nagyon szereti az ilyen pillanatokat és azt mondja ennél szebb nem is kell, mint hogy 2 tesó ennyire örül egymásnak. Apa csak este fél 8-ra ért hozzánk, de a vacsit már együtt fogyasztottuk el.

1 megjegyzés:

  1. Mennyi barát és mozgalmas napok! Biztos jól fogod érezni magad a bölcsiben Annácska. És milyen jó, hogy nem lesz sok gyerkőc, így több idő jut egyre a nevelőnéniknek. Máté ezek szerint jól érezte magát a dédiéknél, még egy utolsó nyaralás volt ez, igaz? Kristóf is kint fog aludni csütörtökön és pénteken a mamáéknál, még utojára, az ovikezdés előtt.
    Puszika
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés