2010. augusztus 6., péntek



Kedden délelőtt lementünk a saját dr. néninkhez, aki megnyugtatta Anyát, hogy tényleg nincsen semmi bajunk. Majd elugrottunk a boltba. Otthon anya főzött, takarított, mosott, mi pedig a folyóson a szomszéd gyerkőcökkel játszottunk. Anya éjszakára nem merte eddig levenni rólam a pelust, mert nincs a matracomon még védő, hogy ne a szivacs szívja be a pisit balesete esetén. Erre átjött a Lini és véletlen (leszokóban van a pelusról) rápisilt egy jó nagy tócsát. Anya félelme meglett! Szerencsére a szivacsomról a huzat lehúzható, így gyorsan lekapta Anya és kimosta a szivacsot pedig kitette az erkélyre, hogy a napocska megszárítsa. Délután Máté Keriapuja átjött hozzánk és rendelt fincsi pizzát. Amit Anya szerint nagyon nem érdemeltünk meg, mert az ebéd a tányérunkon maradt délbe. Estefelé még sütött Anya egy nagy adag palacsintát is, amit kakaóval és porcukorral el is fogyasztottunk. Vacsit már nem is kértünk, mert dugig lett a pocakunk.

Szerdán délelőtt itthon voltunk. Délután elmentünk és vettünk finom kolbászt a holnapi lecsóba és vettünk foltokat a lepedőnkre. Kiszakadt és Anya úgy döntött jobb és szebb lesz (nem tud varrni) ha inkább rávasal valami helyes kis foltot. Máté lepedőjére hajó horog került az enyémre pedig katica. Mindkettőnknek nagyon tetszett a végeredmény. Amit végül is Apa valósított meg, mert Anya fürdetett minket. Délután még a játszón is lent voltunk és jót játszottunk az Esztiékkel. 2 óra ott lét után is nehézkes volt az elindulás, pedig már igen csak vacsi idő volt.

Csütörtökön a Dédiékhez mentünk át, mert hoztak nekünk a telekről szilvát és sóskát. Ebédre éppen haza értünk, de nem voltunk ismét éhesek. Alvás után elmentünk a Tescoba, mert vennünk kellett pár dolgot és kaptunk 1-1 mamuszt is otthonra, ha majd beköszöntenek a hűvösebb napok. Pólót és trikót nekem nem találtunk sajnos. Majd hazamentünk, kipakolt Anya, felvette a játszóterezős táskát és már mentünk is. Ismét csak vacsira értünk haza aztán mentünk fürdeni és mese után aludni tértünk.

2 megjegyzés:

  1. Hát igen, a baleseteket Kristóf matraca is megörökítette, mert hát az a gumis lepedő is mindig akkor csúszik el amikor nem kellene.. pedig a rendes lepedő gumis és annak is oda kellett volna fognia a nylon lepedőt.. de hát ez van.. nálunk is a nap szárította ilyenkor.. Szerencsére már ilyen balesetek nincsenek.. Jobb az a pelus éjszakára még hosszabb ideig pisimentesen nem veszi ki anya!
    Reméljük a hétvégétek is kellemesen telik majd! Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Jó ötlet ez a foltozás. Amerikában különösen nagy divat és tényleg egyedi és vidámabb lesz tőle a lepedő is. :-))))
    puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés