2010. augusztus 16., hétfő

Szuper hétvége



Pénteken délelőtt Mátét vittük vissza a Madarász kórházba. Történt ugyanis, hogy a strandon (tegnap) elkezdett sírni, hogy fáj a kukaca és hozzá tapadt a fürdő nacijához (háló részéhez). Anya nem nagyon tudott mit csinálni, így bevitte az orvosi szobába ahol kapott gézt és ragasztót rá aztán mehetett is fürdeni. Onnantól kezdve nem volt gond, de a dr. bácsi azt mondta vigyük vissza ahol 2 évvel ezelőtt a kukac műtétjét végezték és mutassuk meg. Így elmentünk, de szerencsére nem volt semmi gond. Az a fránya háló kidörzsölte neki és attól fájt. Kapott egy jó kis kenőcsös gézlapot a kukacára, amit egész nap viselni kellett. Majd haza mentünk és Anya megcsinálta a hamit, mi pedig játszottunk. Majd ebédeltünk és aludni mentünk. Délután a Mamát látogattuk meg a munkahelyén. Kaptunk fincsi üdítőt és ropit is. Ott találkoztunk a Fehér Papával és a Petrával is. Majd elintéztük a dolgunkat, amire Mama megkért és már jöttünk is haza.

Szombaton reggel telefonáltunk egy párat aztán Anya összepakolt és kimentünk Fehér Papáékkal a Dagályra. Nagyon szuperül éreztük magunkat. Ismét csak akkor voltunk kint a vízből, ha éhesek vagy szomjasak voltunk. Én még kint töltöttem 1,5 órát, amit szundikálással töltöttem. A felnőttek pedig felváltva vigyázták az álmomat. Délután 5 körül elindultunk hazafelé. Papáék elvittek minket, majd ők elszaladtak az Auchanba, míg Anya összepakolt a Máténak pár holmit, mert ma ott alszik a Papáéknál. Sírtam mikor búcsúzni kellett, de hamar megértettem, hogy holnap megyünk Mátéért és addig is majd jókat játszunk és alszunk egy nagyot este. Miután Mátét elvitték Papáék mi is kocsiba ültünk és elmentünk a Tescoba a patikába, mert Apának nagyon fájt a feje. Vettünk dinnyét és kaptunk Mátéval homokozót. Máté Verdásat én pedig Arielest. Nagyon tetszett, azóta is azzal játszunk itthon, mert még nem volt alkalmunk kipróbálni a homokozóba. Majd hazaérve vacsi és pancsi után Anya elolvasta a Pöttöm Pannát és már repültem is Álomországba, hogy találkozzam Mátéval.

Vasárnap reggel 10-re átértünk Papáékhoz. Máté azzal fogadott minket, hogy éjjel leesett az ágyról és ez nem volt túl jó, de egyébként minden szuper volt és máskor is ott fog aludni. Ebédre ettünk finom húslevest és mákos tésztát. Majd jött az alvás és délután a játék. 4 óra felé elindultunk hazafelé, mert még vendégeket vártunk. Amint haza értünk apa elkezdte sütni a palacsintát, Anya kicsit összepakolt és már meg is érkeztek a Giniék, akik cica nézőbe jöttek. Miután ők elmentek 7 körül megérkeztek a szomszédjaink (a 3. emeletről Ildi és Hajni 13 éves lányok) és ők is megnézték a cicust. Nagyon jó dolga volt ma délután Csicseknek, mindenki agyon dajkálta. Anyukájuk is lejött és jól elbeszélgettek Anyáékal. Mi már megfürödtünk, mesén is túl voltunk és már aludtunk is mikor ők haza indultak. Csuda klassz hétvége volt és a jövő hétre is minden jót ígért Anya.

2 megjegyzés:

  1. Örülünk,hogy Máté kalandja ennyivel megoldódott, és semmi komoly gond nem volt. Ez a strandos nap is jól sikerült, és gondolom a jövő hetet is ki fogjátok élvezni anya jóvoltából. Anya, találtál már valami kedvedre való állást? Nagyon nem könnyű ez manapság! Reméljük sikerül!!
    PUszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy jól telt a hétvége :). Cica nyúzásban nálunk is mindenki szívesen segítene :)

    Rjmlp

    VálaszTörlés