2010. augusztus 9., hétfő

Szilviék és Csicsek


Pénteken reggel Anya átvitt minket a Szilviékhez, mert volt egy kis dolga. Azt hitte az egész délelőttje rámegy, de szerencsére nem így lett és 1,5 óra múlva már jött is értünk. Persze hazamenni nem akartunk, hiszen Anya azt mondta itt fogunk ebédelni és aludni. Így nem volt mit tenni maradtunk! Ebédre ettünk lebbencslevest és aludtunk 1,5 órát. Miután felébredtünk összepakoltunk és elmentünk a Szilviékkel a Pán Péter játszótérre. Mindent kipróbáltunk, és szépen eljátszottunk. Sajnos előbb indultunk haza a tervezettnél, mert sötét felhők közeledtek és a szél is fújni kezdett. Mire a metróhoz értünk már szakadt is az eső. Mire visszaértünk a Szilviékhez, már hazaért a Tomi (apuka) és Apa is hamarosan befutott. Közösen elfogyasztottuk a rántott halat, amit előző hétvégén fogott a Tomi. Nagyon ízlett mindenkinek. Majd elköszöntünk és elindultunk haza. Olyan későn értünk haza, hogy nem volt már idő semmire csak egy gyors átöltözésre és már ugrottunk is be az ágyba aluni.
Szombaton reggel 6-kor már mindenki fent volt. Ha már ilyen korán kezdődött a nap, akkor Anya úgy döntött közös családi szanálást, takarítást és rendrakást tartunk. Közben persze Apának eszébe jutott, hogy mi lenne, ha kicsit megszakítanánk a nagy pakolást és elmennénk venni pár új halacskát az akváriumba. Persze mi lelkesedtünk az ötletért, Anya meg kitalálta, hogy akkor Apa, Máté menjen halakat venni, mi meg cipőt veszünk nekem őszre. Szép Hello Kitty-s cipőt vettünk! Majd Anyáék folytatták a dolgukat, mi pedig aludni mentünk. Délután vendégségbe voltunk ahol találkoztunk egy 6,5 éves kislánnyal és a tesójával, aki 5 hónapos. Bújócskáztunk, labdáztunk, fagyi árust játszottunk az udvaron, míg Apáék beszélgettek. Hazafelé ismét bementünk a Szilviékhez, mert a monitorunk bemondta az unalmast nekik meg van egy elfekvőben lévő monitoruk.
Vasárnap délelőtt itthon voltunk, délután pedig elmentünk a Zsoltihoz (Máté Keriapu). Ettünk finom rántott húsit és vittünk máglyarakást az volt a desszert. Látogatásunk oka az volt, hogy elhozzuk a Csicseket (cica), mert Zsolti elutazik 1 hétre és addig nálunk lesz. 4 hónapos, édes kis játékos a cica. Kíváncsian várjuk milyen lesz az életünk egy cicával. Nem fogunk unatkozni az biztos. Miután hazaértünk Csicsek körbejárta az egész lakást és a kedvenc helye a szobánkba az ágy alatt volt. Ezzel nem is volt gond egészen addig, míg el nem jött az alvás ideje. Ugyanis elkezdtem sírni, hogy a cica menjen ki. Anyáéknak így ki kellett találniuk valamit, amivel elkeríthették a szobánkat és a macsek sem tud átugrani rajta.

1 megjegyzés:

  1. Micsoda kafa cipő! :) Nekem is tetszenek, főleg a cica miatt! :) Ez a cicus meg nagyon aranyos. Reméljük kellemes egy hetet tölt majd nálatok.
    Egy szanálás már ránk is ránkférne, de talán majd ősszel anya belevág,ha csak egy gyereke lesz itthon. :)
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés