2010. augusztus 1., vasárnap

Élet itthon




Csütörtökön reggel miután felébredtünk Anya elkezdett pakolni, majd bepakoltunk a kocsiba, kaptunk egy zacskó pogácsát és elindultunk hazafelé. 11 órára értünk haza. tudtunk egy kicsit még játszani és szomszédolni aztán mentünk aludni. Anya pedig neki kezdett a mosásnak, takarításnak és pakolásnak. Mi játszottunk, tévéztünk és látványosan unatkoztunk. Ezzel egyébként az őrületbe tudjuk Anyáékat kergetni. Anya este fél 7-re végzett mindennel és már eléggé fáradt volt, így Apa készítette el a vacsit. Addig mi kint játszottunk a folyóson a Liniékkel. Vacsi után pancsi, mese és már aludtunk is a saját ágyikónkba!

Pénteken délelőtt Anya állásinterjúra ment. Elvittük őt kocsival, majd bementünk Apával a Mamához és ott vártuk meg Anyát, míg végez. Sajnos ezt az állást nem Anyának találták, ki így keresi tovább a megfelelőt. Majd bementünk egy boltba ahol vettünk növényeket, kavicsokat és 4 db új halacskát az akváriumba. Majd irány haza. Én aludni mentem, Anya bugyit ment venni nekem, Apa és Máté pedig az akváriumot tették rendbe. Délután átjöttek a Szilviék (Tomika 9, Bence 6 éves) és velük játszottunk. A vacsora igen csak nehézkesen csúszott le, de Anya később rájött az okára. Míg itt voltak a vendégek elfogyott fél kiló puszedli és 4 zacskó chips. Anyának nem volt ideje sütni ezért bolti csemegéket kellett venni, pedig a legtöbbször mindig készít valami finomat, hogy ne „mű” kajákat együnk.

Szombaton reggel elmentünk családilag és szomszédilag Újpestre ahol Apával bőr karkötőt készített a Máté, míg én sorba álltam Anyával az arcfestésnél. Máté leopárd lett, nekem meg a fél arcomra virágot festettek. Megnéztünk egy gyerekelőadást. Ami nagyon tetszett mind kettőnknek. A nézőközönségből hívtak fel a színpadra gyerekeket és ők játszották el a mesét. Egyszer a Máté is felmehetett (ő az "S" betű)! Majd játszottunk egy kicsit a szökőkútnál aztán elindultunk haza, mert már közelgett az alvás. Én egész délelőtt pelus nélkül voltam és mindig szóltam, ha pisilnem kellett 1x sem történt baleset!!!! Alvás után az Öcsi és a Máté Keriapuja jött át hozzánk. Apa készített finom lángost, amit gazdagon megkentünk tejföllel, sajttal, illetve a felnőttek még fokhagymával is! Sokat játszottunk az Öcsivel, aki beült hozzánk, a szobába és egész délután velünk duplo legozott. Este 6 körül mentek el, mi pedig vettünk a szandit és siettünk a játszóra, mert az Esztiék is hazatértek a nyaralásból és játszottunk egy kicsit még közösen. Fél 8-ra értünk haza, gyorsan vacsiztunk, pancsiztunk és mentünk is aludni egy rövid mese után.

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!Nagyon szép arcfestést kaptatok! :-))))

    Továbbra is ezerrel szurkolunk, hogy Anyukátok jövő hónaptól találjon magának egy szuper állás!

    puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes bugyis nagy lány vagy már!! :) Reméljük, anyának sikerül valami kedvére való munkát találnia, szorítunk mi is hogy így legyen. Biztos a vasárnapotok is kellemesen telt, és hát a lángos, az valóban egy fenséges csemege. Anya nagyon szereti nálunk és hát mi sem vetjük meg! :)
    puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  3. Gratulálunk a bugyihoz :)! Igazán ügyes vagy!

    Szorítunk Anyának, reméljük hamar talál magának állást!

    Sajnáljuk, hogy a nyaralásnál nem volt túl jó idő. De a lényeg az, hogy együtt voltatok :)!

    RJMLP

    VálaszTörlés