2009. október 22., csütörtök


Hétfőn a Mátéék elmentek a tűzoltóságra. Egész délután erről beszélt. Miután elhoztuk az oviból villamosra ültünk és elkísértük Anyát egy állásinterjúra, mert úgy alakult életünk, hogy Anya visszatér a régi életéhez és hétvégenként néha dolgozni fog egy ékszerboltba. Az interjú sikeres volt, még úgy is, hogy mi ott szaladgáltunk össze-vissza, és Anyát felvették. Anya egyik szeme sír a másik nevet emiatt.

Kedden délelőtt Apával maradtam otthon, míg Anya elintézte a papírjait, hogy dolgozni tudjon. Délután közös diótörés volt és takarítás. Majd legóztunk, építettünk. Este pedig közös palacsinta sütés volt a nap fénypontja!

Szerdán ismét ügyeket intéztünk, majd megleptük a Mátét és ebéd után mentünk érte az oviba. Nagyon örült nekünk, össze-vissza puszilgatott minket és Anyát ölelgette. Majd befutott a Mama is, aminek nagyon örültünk. Alvás után a dr. nénihez mentünk le, oltásra. Majd ismét közös játék volt, kicsit sok vitával. Majd mikor Anya is leült közénk a vitának vége lett és minden tökéletes volt.

Csütörtökön délelőtt ismét ügyeket intéztünk és még ez vár ránk jövő héten is, de aztán talán vége! Majd haza mentünk ebédelni és aludni. Miután felkeltünk ismét felöltözködtünk és elmentünk a Fehér Papáékhoz. A Papa ugyan dolgozott, de a Petra és a Tünde otthon voltak. Anyáék pletyiztek, mi pedig jót játszottunk, de hamar eltelt az idő és Anya riadót fújt, hogy induljunk haza. Nagyon nehézkesen akartunk elindulni, így megbeszéltük, hogy holnap átmegyünk már ebédre és ott leszünk egész délután. Este Apa és Máté elkészítette a finom hawaii pizzát, ami nekem is nagyon ízlett.

1 megjegyzés:

  1. Hát akkor a jövő hétre gyors és sikeres ügyintézést nektek! Reméljük ez a hosszú hétvége felétek is kellemesen telik és sok programban lesz részetek! Gratulálunk anyának a sikeres állásinterjúhoz. Van úgy sajnos,hogy az ember élete máshogy alakul,mint ahogy szeretné. :(
    Puszilunk!
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés