2009. október 4., vasárnap

Hétvége












Szombaton délelőtt itthon voltunk. Sokat vitáztunk a Mátéval és nyűgösködtünk. Anya már 9-kor sírni tudott volna tőlünk olyan elege volt a napból és még hol volt a vége! Így 12-kor megebédeltünk és negyed 1-kor már ágyba is lettünk parancsolva mind a ketten. Kb. 10 perc után már aludtunk is. Majd 2 órás mély alvás után felébredtünk. Jobb hangulatba voltunk mind a ketten! Felöltözködtünk és elindultunk a rex alapítványhoz, mert ma volt az állatok világnapja és gyerekeknek színpadi rendezvények voltak és voltak állatkák is, amiket meg lehetett simogatni. Aki szeretett volna haza vinni kutyust, azt is megtehette. Mi kutya nélkül jöttünk haza, bár egy vizsla nagyon megdobogtatta mindannyiunk szívét! Aranyos, bújós és gyönyörű volt. Jól éreztük magunkat és én szinte egész végig kint voltam a babakocsiból. Néha fogtam Anya kezét, de legtöbbször egyedül mászkáltam ide-oda. Apa pedig az üres babakocsival ralizott a Máté után, aki másodpercenként változtatta a helyét, hogy most éppen melyik állatkánál legyen. Majd hazasétáltunk, Apa elkészítette a vacsit, míg Anya megépítette nekünk a ketreceket, amibe mi belepakoltuk a különböző állatokat.

Vasárnap délelőtt itthon voltuk és ismét sokat nyávogtunk, visítottunk, hogy kié melyik játék. Anya már most ki van ezen a játék harcon és még mi lesz, ezután ha én is nagyobb leszek? Viszont ha sikerül megegyeznünk, akkor tündérien elvagyunk és volt már arra is példa, hogy majd 1 órát eljátszottunk csendbe, nyugiba. Az alvás ma is korán volt, és jót is tett nekünk, mert ismét jó kedvűen keltünk. Délután a Zsoltihoz (Máté Keriapuja) mentünk át. A Máté nagyon élvezte az Öcsi társaságát, aki időközben csatlakozott hozzánk. Kapott egy nagyon szupi könyvet, amiből meg lehet tanulni 20-ig számolni. Elég jól megy neki, bár nehezen megy, hogy kilenc után tíz jön és nem tizenegy! Én egy édes pocakos rózsaszín tehénkét kaptam. Majd mikor már indulóban voltunk befutott még egy barát, akit nagyon ritkán látunk és ő is megcsodált minket. Majd elindultunk haza vacsizni, pancsizni, hajat mosni és aludni.

2 megjegyzés:

  1. MILyen kis bátor vagy!:) Nagyon tetszettek neked az állatkák! :) És milyen csini a felsőd!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Köszönjük az új címet, már be is kukkantotunk!
    Hogy te milyen nagylány lettél!! :) Már a bulikban is egyedül mászkálsz? Ezt nevezem! ;) Jó kis hétvégétek volt, az már biztos!

    Álommanó

    VálaszTörlés