2009. október 20., kedd

Hétvége


A vendégségbe volt zongora is amit feltétlenül ki kellett próbálnom!


Szombaton régen nem látott barátokkal találkoztunk. Márciusban találkoztunk utoljára velük, majd a nyárra megbeszélt találkozók sorra le lettek fújva, mert valaki mindig nyaralt, dolgozott stb. De most végre sikerült összehozni mindenki nagy örömére. A házigazda (Anna és Zsolti) készített finom előételt (ruccolás sajtos szendvicszöldségekkel), főételt (csirkemellbe göngyölt alma, sajttal megszórva + burgonypüré), desszertet (muffin). Ezen kívül volt chips, ropi, máglyarakás, csokis keksz. Szóval volt minden, amit mi gyerekek szívesen fogyasztottunk. Anyáék jót beszélgettek, mi pedig édesen elvoltunk. Persze voltak apró hisztik, de gyorsan kezeltük őket, hiszen volt mindig jelentkező, aki megdajkált volna. Kaptunk szép ajándékokat is születésnapunkra. Én fél 9-ig bírtam a mókázást, így Anya felvonult velem a hálóba és lefektetett aludni. Kb. 10 perc alatt már Álomországba is voltam. Aztán Anya lement és beszélgettek tovább. A hangulat nagyon jó volt, de Anya este 11-kor még is riadót fújt, hogy most már ideje haza indulni, mert a Máténak is illő lenne lefeküdnie. Én fél álomba voltam egész úton, majd haza értünk, mindenki átöltözött majd mentünk aludni. Reggel 7-ig csend is volt otthon.

Vasárnap délelőtt otthon voltunk, délután pedig rokonlátogatáson voltunk. Itt is ettünk fincsi töltött káposztát és pogácsát meg túró rudit. A Máté sajna nem evett csak nasikat ezért Anya kicsit morci is volt. A délután kellemesen telt és még a Dédi mamáék is befutottak a végére, mert hoztak nekünk almát és diót Erdőkertesről.

1 megjegyzés:

  1. Mozgalmasan telt akkor a hétvégétek! És ennyi finomságot! :) Anya egyből éhes lett... Milyen jó,hogy ti gyerekek is jól éreztétek magatokat és a felnőttek is egy jót beszélgettek.
    Puszi

    VálaszTörlés