2009. október 31., szombat

Csavargás és Apával töltött napok




A héten sok közös játék, csavargás volt, mert Máténak őszi szünet volt az oviba. Hétfőn itthon voltunk és csak Anya ment el délután elintézni egy dolgot, mi addig Apa társaságát élveztük. Építettünk, bújócskáztunk.

Kedden Apa ment el és Anyával maradtunk majd elmentünk ismét ügyet intézni és mi is Anyával tartottunk. Nem volt a legegyszerűbb, de megoldottuk vita nélkül. Majd beugrottunk Anya munkahelyére, hogy megkérdezze megfelelt e az első nap után és, hogy most hétvégén is menjen e. A válasz szerencsére pozitív volt, így Anya örült, hogy talált egy jó munkahelyet, mert ő is jól érezte megát. Délután otthon és a szomszédba játszottunk.

Szerdán délelőtt ismét Apával maradtunk, mert Anyának el kellett mennie egy picit, de nagyon sietett, mert mentünk a Giniékhez és ott töltöttük az egész napot. Nagyon jó volt, mi gyerkőcök jól eljátszottunk, Anyáék pedig sokat beszélgettek. Késő este értünk haza, így gyorsan összedobtunk egy „zacskós, rázós” csirkét, amit jól be is faltunk!

Csütörtökön Anya egyik volt osztálytársához mentünk át és nagyon jól éreztük magunkat, mert ott volt az unokahúga és öccse is, akiknek szintén őszi szünet volt a suliban. Titanilla 7, Barna 9 éves, kissé nagy a korkülönbség, mi még is nagyon jól eljátszottunk együtt egy vita nélkül. Ebédre krumplifőzeléket ettünk virslivel, uzsira pedig finom mákos sütit. Mi a Mátéval ebéd után aludtunk 1,5 órát majd folytattuk a játékot. Majd 4 óra felé elindultunk haza, hogy még Apával is tudjunk játszani egy nagyot. Otthon mikor beléptünk a lakásba finom sült kalács illata fogadott minket, így miután kihűlt egyből le is ültünk vacsizni.

Pénteken és szombaton otthon voltunk Apával, mert Anya dolgozott mind a két nap. Jól telt és Apa szerint sokkal jobbak és szófogadóbbak vagyunk, ha Anya nincs ott. Ennek Anya azért örül, mert így nyugodtan megy el dolgozni, mert tudja, minden jól megy, ha ő nincs ott. Szombaton, játszótéren is voltunk, ami nagy szó, mert Apa nem igazán szereti (a képek is ott készültek).

Ma vasárnap pedig délután a Dédimamáékat látogatjuk meg!

1 megjegyzés:

  1. De jól megosztják anya és apa,hogy ki vigyázzon rátok! De jó, hogy ez így is működik. Így biztos, hogy senki társaságát nem hiányoljátok és remekül elvagytok. És csavargásban is volt részetek a héten is. Anya irigykiedik egy picit, hogy ennyi kisgyerekes család van körülöttetek. Nekünk ez nagyon hiányzik. Kár hogy nem vagyunk közelebb egymáshoz. :)
    puszi és kellemes hetet nektek!

    VálaszTörlés