2009. október 26., hétfő

Hosszú hétvége


Pénteken reggel Apa korán elment, mert segített a Kerianyunak átköltözni egy másik albérletbe. Mi addig itthon tettünk-vettünk. Majd fél 9-kor elaludtam és 10-ig meg sem ébredtem. Utána felhívtuk Apát, hogy mi is oda megyünk, mert szerettük volna megnézni, hogy hol fog lakni a Kerianyu. Egy nagyon szépen felújított helyes kis lakást választott. Szuper és még közel is van hozzánk. Remélem így majd sűrűbben fogunk találkozni. Majs kocsiba ültünk és átmentünk a Fehér Papáékhoz ebédre és a délutánt is ott töltöttük. a húslevesből nagyon szép nagy adagot ettem, de a rántott husi már nem igazán érdekelt, nem úgy, mint a Mátét. Ő meg abból evett egy jó nagy adagot. Majd elmentünk aludni közös ágyba! Ilyen még soha nem volt, de tetszett mind a kettőnknek így az elalvás nem is ment olyan egyszerűen és gyorsan. Majd Apa befeküdt mellém „leesés gátlónak”, Anya meg a többiek addig elmentek egy cukrászdába és hoztak délutánra fincsi sütiket. Hazafelé még beugrottunk a Tomikáékhoz is játszani, majd irány haza fürdeni és aludni. Vacsizni nem szerettünk volna, amin Anya nem lepődött meg, hiszen tele volt a pocakunk a sok délutáni sütivel és egyéb finomságokkal.


Szombaton Anya elment dolgozni, mi pedig Apával maradtunk itthon. Anya jól érezte magát az új munkahelyen, hiszen régen is ékszerboltba volt, így nem volt nehéz belerázódnia. Mi pedig itthon játszottunk, időben!!!! ebédeltünk, fürödtünk, uzsiztunk. Minden tökéletes volt és Anya nagyon elégedett volt, hogy ilyen jól és zökkenőmentesen zajlik a nap akkor is ha ő nincs itthon. Így azért sokkal szívesebben megy el dolgozni. Játszótérre is majdnem lementünk, pedig Apa nem nagyon szereti,ícsak sajna a Máté bután viselkedett és ez volt a bünti!


Vasárnap délelőtt itthon voltunk, délután pedig elmentünk szülinapozni! Az uncsiteónk szülinapja volt akit szintén Máténak hívnak és ő is most töltötte be a 4. évet. Volt palacsinta, almáspita, és rizsfelfújt. A riszfelfújt volt a torta, mert az ünnepelt csak ezt eszi meg! Volt rajta sok színes cukorka és apró marcipánok, nagyon helyes kis torta volt. Mi gyerekek nagyon jól eljátszottunk. Autóztunk, építettünk , bohóckodtunk. Majd 6 óra körül elkezdödőtt a hisztim és ezért úgy döntöttünk, hogy az a legjobb ha haza indulunk. A kocsiban szundiztam egy keveset, majd vacsi és pancsi után folytattam reggelig!

1 megjegyzés:

  1. Örülünk,hogy anyának tetszik a munkahelye és hogy apával ilyen kellemes napot töltöttetek együtt! Boldog születésnapot az uncsitesónak is! És kellemes hetet nektek!
    Puszi

    VálaszTörlés