2010. június 1., kedd

Szegény Máté

A hétfő nagyon klasszul indult! Mátéék az ovival elmentek kirándulni, mert reggel nem esett az eső és szerencsére ez egész nap így is maradt. Nagyon jól érezte magát, amit nem is csodálunk, hiszen az elmondottak alapján másként nem lehetett. Busszal mentek Piliscsévre.
Ott első dolguk volt, hogy kürtőskalácsot sütöttek, majd játszottak a nagy játszótéren, állatokat néztek és párat meg is simogattak, majd volt valami titok szoba ahol nagyon érdekes dolgok történtek. Közben elkészült a bográcsos babaleves, amiből mindenki jól belakott. Aztán még szaladgáltak és szaladgáltak és már el is jött az idő a visszautazásra. Itthon sok- sok izgatott szülő és kistesó várta haza porontyát, köztük mi is Anyával! Délután élménybeszámoló volt itthon és játszás a szomszéd gyerekekkel.

Sajnos a keddi napunk nem indult ilyen jól. Máté reggel sírva ébredt, hogy nagyon fáj a combja. Anya nem tudta mit csináljon, mert mikor szólt a Máté, hogy pisilnie kell, kiderült, hogy nem is tud lábra állni. Na, ekkor jött az igazi ijedelem, hogy akkor hogyan tovább. Szerencsére a dr. néni délelőtt rendelt, de még így is kérdéses volt, hogyan jutunk oda, mert az eső elég rendesen esett. Így Anya ágynyugalomra parancsolta Mátét, engem pedig megkért ne piszkáljam. Fél 11 felé az eső elállt, így lesétáltunk a dr. nénihez, aki megállapította, hogy a Máté több napig, de az is lehet, hogy pár hétig nem fog lábra állni, mert csípőízületi gyulladása (coxitis) van. Délután sürgősen az ortopédiára kell bemennünk és ott mondanak majd többet. Addig is a dr. néni mondta, hogy kezdje el szedni a Máté reggel este a Cataflam cseppet.
Elég borzasztóan indul a nyári szünet, reméljük a folytatás jobb lesz!

3 megjegyzés:

  1. Óóóóó szegénykém... :((
    A Keriapunak meg így kell megtudnia? :((( KA

    VálaszTörlés
  2. Jaj istenem!!!!!!!!!!!Szegény Máté!!!!!! Reméljük az ortopédián mondtak okos dolgokat is és hamar sikerül majd Máténak meggyógyulia!
    Puszilunk!
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást Máténak!!!
    Remélem azért már lábra tud állni szegényke...

    VálaszTörlés