2010. június 25., péntek

Csavargás





Hétfőn a Gini vendégeskedett nálunk. Szépen játszottunk, de párszor ki lettem közösítve, amit a tesókám nem is vet jónéven. Szerencsém van és nagyon jó fej bátyóm van, aki mindig megvéd! Ő szeret velem játszani és ezt is szokta meg. A déli alvás kissé nehézkesen ment, de azért mindenkinek sikerült jól kialudnia megát. A Gini anyukája a Kati csak felugrott a Giniért és már mentek is, mert sietniük kellett. Anya ezért kicsit szomorú volt, mert azt hitte tudnak majd egy kicsit dumcsizni. Majd miután elmentek, bementünk a szobába és színeztünk, mesét olvasott Anya, míg haza nem érkezett este 7-re Apa. Aztán vacsi, pancsi és alvás következett.

Kedden délelőtt az Ikeába mentünk el a Kerianyuval és ott játszottunk egy nagyot aztán ott aludtunk és ebédeltünk Kerianyunál, fincsi rántott párizsit. Az alvás elég rövidére sikerült, de azért vígan vágtunk neki a délutáni programnak. Felültünk Máté kedvencére, a kis földalattira és elmentünk a Papáékhoz. Sajnos az udvaron nem tudtunk játszani, mert esett az eső, de bent is remekül feltaláltuk magunkat. Gyöngyöt fűztünk, mesét néztünk és játszottunk a Morzsival a kutyussal. Majd 6 óra felé elindultunk hazafelé. És az Árpádhídnál megvártuk Apát, aki akkor végzett a munkával.

Szerdán az erkélyt pakoltuk, mert elég sok lim-lom volt. Kidobáltuk és elpakoltuk, amit lehetett, hogy nagyobb helyünk legyen játszani oda kint. Már elmúlt dél is mikor Anya gyorsan ebédet adott nekünk és mentünk is aludni. Délután pedig a Szilviékhez mentünk ahol jól eljátszottunk a Bencével és a Tomikával. Majd hirtelen ötlet született és elmentünk a Szilvi Anyukájához közösen és megnéztük a hatalmas akváriumot, ami ott van. Nagyon szép, mi csak ámultunk a Mátéval, hogy milyen nagy. Aztán észrevettem az ajtón a Hello Kitty-s matricákat és el sem jöttem onnan! Most éppen Hello Kitty mánia van. Ott toporogtam és hajtogattam, hogy „hell kikki”! Majd csörgött a telefon, hogy Apa úton van hazafelé, így mi is elköszöntünk, hogy haza érjünk mire megérkezik Apa.

Csütörtökön délelőtt a piacra mentünk el, majd haza jöttünk és Anya megfőzte az ebédet és vacsit, mi pedig birtokba vettük az erkélyt. Aztán délután alvás után elmentünk a Margitszigetre. Sajnos az állatkertet nem tudtuk megnézni, mert le volt zárva, de voltunk a játszótéren és megnéztük a szökőkútit is. Jól éreztük magunkat és hazafelé megint találkoztunk apával az Árpádhídon és együtt mentünk haza.

2 megjegyzés:

  1. Anya tényleg gondoskodik róla hogy tartalmasan teljenek a napjaitok! :) Ebből a szempontból Pest egy jó hely, sok érdekes programot lehet szervezni,mert minden viszonylag közel van!
    Mi is örülnénk neki, ha a nyáron össze tudnánk hozni egy találkozót veletek! :) Kellemes hétvégét!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Szuper lehetett ez a játszótér! Péntek délután van kedvetek egy jót együtt játszóterezni?
    puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés