2010. június 18., péntek

Márk, Anya kiruccanása



Hétfőn délelőtt itthon voltunk, délután pedig a változékony idő miatt elmaradt a játszóterezés. Helyette azonban felmentünk hozzájuk és ott játszottunk. Anya pedig fényképeket és sztorikat hallgathatott, mert nem régen érkeztek haza Amerikából ahol 3 hetet töltöttek. Majd 6 körül elindultunk hazafelé, mert már Apa is otthon volt. Megvacsiztunk, megpancsiztunk és ismét vendégek érkeztek. Apa egyik régi iskolatársa és újdonsült barátja, Márk. Aki beszélt ugyan magyarul, de könnyebb lett volna neki, ha csak angolul vagy németül folyik a beszélgetés. Máténak nagyon tetszett ez az egész. Gyorsan meg is tanulta, hogyan kell bemutatkozni angolul és elszámolt 5-ig (segítséggel). Majd Máté játszani hívta Márkot, aki igent mondott és hamarosan a szobánkba találta magát egy mese könyvel. (természetesen magyar nyelvűvel). Én este 9után mentem aludni, bátyókám pedig 10-kor lett elzavarva aludni.

Kedden reggel a fogorvosnál kezdtünk aztán otthon voltunk, majd délután a játszóra mentünk le. Nagyon sok ismerős lejött így egy óriásit bandáztunk. Majd pancsi, vacsi, mese után aludni mentünk. Anya pedig ellógott a Gini anyukájával, a Katival egy kávézóba beszélgetni. Már jó pár hónapja tervezgetik, de eddig mindig elmaradt, most végre sikerült összehozni.

Szerdán szinte egész nap esett az eső, így itthon voltunk. Csak az Auchanba ugrottunk el, de sajnos nem jártunk sikerrel. Anya felmosó vödre felmondta a szolgálatot, de az Auchanba nem volt. 1 féle volt, de az óriási méretű volt. A többihez meg nem volt kicsavaró csak sima vödör volt. Így a héten majd járkálunk tovább, addig pedig Anya csak felsöpör, és nem mos fel.

1 megjegyzés:

  1. Ez a változékony idő anyát is ki tudja akasztani néha. Jó lenne a tegnapihoz hasonló kellemes meleg néhány hétre!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés