2010. június 21., hétfő

Szombati meglepetés


Szombaton délelőtt itthon voltunk. Mi játszottunk, Apa dolgozni ment, Anya pedig takarított és főzött. Este ismét dolgozni megy és vacsit készített nekünk. Majd még belefért egy kis közös játék, aztán mindenki aludni ment. Miután felkeltünk felöltöztünk és elindultunk a Máté Keriapujához. Áthívott minket ebédre és Apával is ott találkoztunk. Aztán jött a hatalmas meglepetés!!!!

A nappali ajtaja csukva volt, mert Máté Keriapuja felmosott! Megkérte Anyát, hogy menjen már be kinyitni az ablakot, mert elfelejtette. Anya ezt meg is tette és mikor benyitott ott voltak a barátai és mindenki, aki sokat jelent neki. Persze az első reakció az volt, hogy visszacsukta az ajtót és kijött!!! Apa jött térte és vezette be a szobába, ahol felcsendült a boldog születésnapot dal és mindenki énekelte Anyának meg potyogtak a könnyei. Majd mi is bementünk tesóval, hogy mi ez a zaj. Én nem találtam a helyem és sírni kezdtem, de hamar feloldottam! Anya nem sejtett semmit az egészből. Nagyon örült és még csak ezek után kezdődött az ajándékozás, ami sok meglepetést és újabb könnyeket tartogatott Anyának.

Egy barátnőjétől, akivel már 22 éve tart a kapcsolat kapott egy saját készítésű könyvet. Melyben fényképek vannak Anya életének fontosabb állomásiról illetve megható és szép idézetek teszik még szebbé. Anyának ez az egyik kedvence az ajándékok közül! Aztán kapott még könyvet, virágot, parfümöt. Kerianyutól egy szép swarovski kristálybók készült virágot kapott. Máté Keriapujától 2 főre szóló SEAL koncert jegyet kapott. Apa pedig egy új telefonnal lepte meg Anyát, mert a régi sajnos már „betegeskedett” egy ideje. És persze Apa szervezte az egész meglepés bulit amit Anya nagyon –nagyon értékelt!!!

Majd fél 7-kor vége lett a bulinak, mert Anya és Kerianyu dolgozni mentek. A múzeumok éjszakáján dolgoztak este. Mi pedig összepakoltunk és elmentünk Apával haza. Aki egyébként nem is dolgozott és már korán reggel a Máté Keriapujánál volt, hogy mindent előkészítsenek Anya meglepetés bulijára!!!

2 megjegyzés:

  1. Micsoda egy fantasztikus apuci!!! Anya biztosan nagyon-nagyon boldogan ment dolgozni aznap éjszaka! :):):)

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán nagy öröm lehetett anyukádnak! Isten éltesse anyukádat nagyon sokáig erőben-egészségben! :-)))) Csodálatos, ha az embernek ilyen figyelmes férje és ilyen jó barátai vannak! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés