2010. július 12., hétfő

Csipkerózsika és Afrikai dob show



Szombaton délelőtt elmentünk Újpest Központhoz az új főtérre. Egész júliusban minden hétvégén programok lesznek reggeltől-estig. Ma délelőtt a Csipkerózsikát adták elő (szörnyű volt!). Mivel nem nagyon érdekelt bennünket, így átmentünk kézműveskedni (gyurmázni), míg Anya sorba állt nekünk a bohócnál lufiért. Az Eszti Apukája pedig az arcfestésnél állt. Én lufiból egy kisteknőst a Máté pedig egy kardot kért. Az arcunk pedig 2,5 óra sorban állás után csak egy picit lett kifestve. Én a jobb felemre egy kis pillangót, a Máté pedig egy pókot kapott. A gyurmázás nagyon tetszett nekünk és jól le is kötött minket, míg vártunk a sorunkra. Az elkészült remek műveket, pedig haza lehetett vinni. Megkaptuk a gyurma receptjét is, hogy Anya itthon is tudjon nekünk főzni. Már bőven alvás idő volt, mire haza értünk. Alvás után megebédeltünk (előtte nem voltunk éhesek, inkább álmosak), majd mentünk fagyizni az Esztiékkel és játszón töltöttük a nap hátralevő részét.

Vasárnap otthon voltunk és nem tudtunk magunkkal mit kezdeni. Feltűnően sokat unatkoztunk és veszekedtünk! Anya pedig a konyhában főzte a hamit és sütötte a pogit. Mert, hogy a múltkori pogi olyan jól sikerült, hogy Apa rákérdezett mikor lesz újra. Késő délután (18-kor) aztán felöltözködtünk és elmentünk ismét a főtérre, mert Afrikai dob show és táncfesztivál volt. Nagyon jó volt, mi is odamerészkedtünk a tesóval, de nem táncoltunk csak szaladgáltunk, de a bácsiktól és néniktől nem ijedtünk meg, mert voltak olyanok, akiket azért megrémisztett a sok fekete bácsi, néni. Nekünk tetszettek és a hangulat is fantasztikus volt. Este fél 8-ra értünk haza. Egy gyors vacsi és pancsi után aludni mentünk.

1 megjegyzés:

  1. Ez a dobshow anyának is tetszett volna, meg Kristófnak is.. Én meg mindenre riszálom a fenekem, a robotgép hangjára is.. :):)
    Kellemes hetet nektek!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés