2010. július 29., csütörtök

Tiszakécske 3.




Kedden reggel elmentünk és vettünk finom friss ropogós kalácsot reggelire. Délelőtt otthon játszottunk és tévézünk. Majd a déli alvásból felkelve elmentünk kisvonatozni. Találtunk egy kisvonatot, ami körbe ment Tiszakécskén. A kisvonatról láttunk egy pékséget ahol helyben sütik a kenyeret és péksüteményeket. Amint leszálltunk a vonatról kocsiba ültünk és mentünk a pékségbe. Vettünk még egy finom édes dinnyét is.

Szerdán reggel ismét esőre ébredtünk! Pedig ma már jó időre számítottunk. Reggeli és egy kis játék után az eső elállt, így kidugtunk a nózinkat és elmentünk sétálni. Láttunk lovakat ahonnan Anya nagyon nehezen tudott minket haza ráncigálni. Vettünk tejecskét is, mert ismét goffri sütés lesz délután. Délben ismét aludtunk egy nagyot, majd jól belaktunk a goffrival. Később megint megnéztük a lovakat és a játékot kint folytattuk az udvaron, mert kellemes meleg volt.
Este aztán Anyáék meghozták a döntést. Holnap haza megyünk!!! Sajnos nem nagyon volt érdemes tovább maradni, mert péntektől megint hűvösebbet mondanak és otthon több lehetőség van még a rosszidőben is, mint itt.

2 megjegyzés:

  1. Ez a kisvonat nagyon klassz! Sajnáljuk hogy nem úgy sikerült a nyaralás ahogy szerettétek volna. Bár itt ma kellemes meleg volt. Tegnap sem volt rossz idő, csak a napocska nem sütött ki,meg délután egy nagy zuhi esett a nyakunkba, de utána kisütött a nap. De a hét hátralevő részére is biztos kitalálnak anyáék kellemes programokat a számotokra, főleg hogy együtt vagytok apával is.
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos ez a kisvonat! Miskolctapolcán is van hasonló, ahol a múlt évben jártunk.
    puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés