2010. július 29., csütörtök

Tiszakécske 2.





Vasárnap reggel sajnos arra ébredtünk, hogy hűvös van és esik az eső. A legrosszabb az volt, hogy ez kitartott egész nap! Így a házba töltöttük a napot, ami részünkről látványos unatkozással telt. Ezzel jól fel is mérgesítettük Anyáékat. Délután aztán elugrottunk friss kenyérért és tejszínhabért, mert Anya goffrit sütött. Egészen vacsoráig Apával játszottunk.

Hétfőn már nem esett az eső, de még hűvös volt. Délelőtt sétáltunk egyet Anyával és láttunk sok-sok pici békát. Mire visszaértünk már Apa is felébredt. Őt nyúztuk ebédig majd egy közös családi alvás következett (3 órán át). Délután elmentünk egy parkba ahol volt egy kilátó, illetve egy játszótér. Majd hazafelé ismét beugrottunk egy boltba gyümölcsöt venni, mert fogytán volt. Útközben láttunk egy lovas kocsi, 3 gólyát egy házikó kéményén. Megnéztünk egy kis templomot is, és Apa megmentet egy kisbékát, aki bele akart ugrani egy mély gödörbe. Otthon vacsi, pancsi és mese után aludni mentünk!

1 megjegyzés:

  1. Ezek szerint, nagyon vidáman telt a nyaralás Tiszakécskén! Városi gyerekeknek ezek a legnagyobb élmények, mi csak tudjuk! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés