2010. július 21., szerda

Városliget, Fót

Én - Máté - Kata - Gini - Bálint

Várjuk az ebédet!

Közös játék!


Hétfőn délelőtt itthon voltunk. Mi unatkoztunk és Anya idegeit próbáltuk szétcincálni. Addig Anya megfőzte a gulyáslevest és mosott, elpakolta a megszáradt ruhákat. Ebéd után aludtunk egy nagyot majd egy fini csoki puding után felöltöztünk és elmentünk a Városligetbe a játszótérre. Csak este vacsi időre (19 óra) érkeztünk haza. Apa már addigra itthon volta munkából.

Kedden reggel a Gini és a Kati jött értünk kocsival és mentünk ki a Zsuzsiékhoz Fótra (Kata 4,5, Bálint 2 éves). Délelőtt homokoztunk, fürödtünk a medencébe, a slaggal fröcsköltek minket a felnőttek, mí pedig sikongatva rohangáltunk előle. Motor versenyt rendeztünk, saraztunk és cirkuszosat játszottunk. A hangulat nagyon jó volt, amin nem is csodálkoztunk, hiszen minden adott volt hozzá és mi öten gyerekek is remekül kijövünk. A Bálint nagyon édes fiú. Mindenhova követet és folyton a nyomomban volt, ha eltűntem a szeme elől keresett. Simogatta a fejem és puszikat adott. Az ebédet a kertben fogyasztottuk el, majd utána mi ketten Bálinttal elmentünk a házba aludni. Addig a többiek kint játszhattak csendben. Miután felkeltünk fagyiztunk, majd folytatódott a sok-sok játék egészen 4 óráig mikor is elkezdtünk pakolni és elindultunk hazafelé. Itthon ismét csak nyüglődtünk és nem tudtunk magunkkal mit kezdeni. Anya ezt már nagyon unja, hogy itthon nem tudjuk magunkat elfoglalni. Majd vacsi, pancsi és mese olvasás után álomba szenderültünk.

1 megjegyzés:

  1. De jó kis társaság gyűlt össze, így aztán gyorsan telik az idő és hasznosan is! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés